The Verge prezintă în exclusivitate şi premieră un preview pentru OnePlus 5 şi un Making Of ca la carte (Video)

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.906 ori
<b>The Verge prezintă în exclusivitate şi premieră un preview pentru OnePlus 5 şi un Making Of ca la carte (Video)</b>Uneori cu câteva zile sau ore înaintea marii lansări a unui smartphone de top, anumite companii permit presei acces în exclusivitate la terminal şi iau naştere materiale precum cel de mai jos de la The Verge. Redactorii au călătorit la birourile OnePlus..

Uneori cu câteva zile sau ore înaintea marii lansări a unui smartphone de top, anumite companii permit presei acces în exclusivitate la terminal şi iau naştere materiale precum cel de mai jos de la The Verge. Redactorii au călătorit la birourile OnePlus din China pentru a afla povestea lui OnePlus 5.

În ciuda succesului de care s-a bucurat în ultimii ani, OnePlus încă rămâne un startup, dar unul cu aspiraţii foarte mari. The Verge a fost în Shenzhen pentru a lua contact cu OnePlus 5. Jurnaliştii au realizat un interviu cu Pete Lau, CEO-ul companiei, dar şi cu alte persoane implicate în proiect. Aflăm că eficienţa e cheia şi în ziua de azi producătorii chinezi sunt foarte apropiaţi de partenerii hardware.

E de ajuns un telefon dat partenerilor şi furnizarea de detalii tehnice şi a doua zi dimineaţă ai o machetă. În reportajul americanilor aflăm cum se descurcă o companie mică precum OnePlus cu lucrul cu furnizorii giganţilor. Aflăm şi că această firmă are câteva sute de angajaţi, dar spre deosebire de alte firme se axează pe un singur produs, fără diluarea identităţii sale.

OnePlus a pariat pe camera duală

OnePlus 5 nu a folosit un ecran edge to edge, cum au făcut rivalii, dar CEO-ul companiei şi-a exprimat dorinţa de a încerca aşa ceva pe viitor. Nereuşind să pună mâna pe un panou de ecran de acest tip, OnePlus a pariat pe camera duală. Au dorit o abordare diferită de LG, Huawei sau Apple, împrumutând totuşi câte ceva de la fiecare. Astfel a apărut o cameră duală, cu senzor standard, plus senzor cu lentila telephoto, similar cu ce a făcut Apple pentru iPhone 7 Plus. Şi orientarea orizontală a camerei e similară.

OnePlus 5

Camera principală aduce un senzor Sony de 16 MP cu deschidere F/1.7 şi cea secundară un senzor Sony de 20 MP, cu lentila telephoto F/2.6. OnePlus a folosit conexiunile şi influenţa companiei sora Oppo pentru a obţine cele mai bune componente optice. Ele sunt similare cu ce am văzut pe Oppo R11. The Verge a testat rapid senzorii foto şi funcţiile Portrait/Bokeh, constatând că mai e puţin de lucru la capitolul software, pentru că fundalul e blurat prea agresiv uneori, sau nu destul când faci o captură Bokeh.

Vă recomand să priviţi tot reportajul şi o ultimă menţiune merge spre faptul că primim pe OnePlus 5 cel mai nou chipset Qualcomm Snapdragon şi cantitate generoasă de RAM (mai mult decat găsiţi pe laptop afirmă The Verge), toate la un preţ apropiat de 500 de dolari. Mâine are loc lansarea şi ne aşteptam să fie şi câteva surprize ascunse în prezentarea oficială.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×