Tim Cook s-a Întâlnit cu oficialii Samsung pentru a ajunge la o Înțelegere! Gata cu procesele?

Autor:  | Publicat în:  Apple 992 ori
<b>Tim Cook s-a Întâlnit cu oficialii Samsung pentru a ajunge la o Înțelegere! Gata cu procesele?</b>V-am mai spus de multe ori faptul că deși Samsung și Apple se duelează prin tribunale și împart victoriile și înfrângerile pe tot mapamondul, companiile reușesc cumva să continue colaborarea cu succes. Ultima ispravă a fost o scurtă...

V-am mai spus de multe ori faptul că deși Samsung și Apple se duelează prin tribunale și împart victoriile și înfrângerile pe tot mapamondul, companiile reușesc cumva să continue colaborarea cu succes. Ultima ispravă a fost o scurtă interdicție a lui Samsung Galaxy Nexus în SUA, anulată apoi rapid. Ei bine, Tim Cook, CEO-ul Apple s-a întâlnit în această săptămână cu oficialii Samsung, pentru a ajunge la o înțelegere.

Au existat cel puțin 2 judecători implicați în procesele celor două companii care i-au sfătuit pur și simplu să se împace, să ajungă la o înțelegere. întâlnirile dintre Tim Cook și oficiali vin ca urmare a unor discuții dintre Cook și CEO-ul Samsung din luna mai. Un alt proces important pentru Apple și Samsung este programat pentru data de 30 iulie, iar publicația Korea Times informează că oficialii Samsung văd drept foarte importante aceste întâlniri de mediere.

în ultimii ani cele două părți au avut mari neînțelegeri în ce privește autenticitatea designului și software-ului de pe noile terminale Samsung. E interesant și că aceste două branduri depind una de alta pentru a obține succes pe piață. Spre exemplu, Samsung le furnizează celor de la Apple componente în valoare de 7.8 miliarde de dolari și asta doar pe 2012. Se va ajunge în sfârșit la o înțelegere?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×