Primele telefoane HTC care vor primi Android 4.1 Jelly Bean: HTC One X, One XL și One S

2.302 ori
<b>Primele telefoane HTC care vor primi Android 4.1 Jelly Bean: HTC One X, One XL și One S</b>Android 4.1 Jelly Bean a fost anunțat de la mijlocul lui iunie 2012, dar până acum nu este rulat în mod oficial decât de către Google Nexus 7, Samsung Galaxy Nexus și Nexus S care începe a primi update-ul din urmă cu doar câteva ore. &nbsp; HTC...

Android 4.1 Jelly Bean a fost anunțat de la mijlocul lui iunie 2012, dar până acum nu este rulat în mod oficial decât de către Google Nexus 7, Samsung Galaxy Nexus și Nexus S care începe a primi update-ul din urmă cu doar câteva ore.

HTC a postat o informație oficială. Acolo se spune că trei modele HTC vor primi Android 4.1 cu siguranță și că se lucrează intens pentru a face portarea 4.1 cât mai rapid cu putință. Cele trei telefoane HTC care se vor bucura de 4.1 Jelly Bean sunt vârfurile de gamă: HTC One X - Tegra 3 quad-core, HTC One XL și One S cu Qualcomm Snapdragon S4 la 1.5 GHz.

Din păcate nu s-a oferit și un calendar de update, o dată aproximativă pentru momentul în care vor începe a livra ultima versiune Android către telefoanele mai sus menționate. Vă amintesc că la conferința Google I/O unde a fost prezentat Jelly Bean s-a spus că marile companii producătoare de telefoane Android au primit un PDK cu acest soft cu 2 - 3 luni înainte și ar trebui să facă upgrade mai repede decât la generațiile anterioare.

Uite că nu se mișcă pe cât de repede și-ar dori un posesor de smartphone HTC de top.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×