Primele telefoane HTC care vor primi Android 4.1 Jelly Bean: HTC One X, One XL și One S

2.315 ori
<b>Primele telefoane HTC care vor primi Android 4.1 Jelly Bean: HTC One X, One XL și One S</b>Android 4.1 Jelly Bean a fost anunțat de la mijlocul lui iunie 2012, dar până acum nu este rulat în mod oficial decât de către Google Nexus 7, Samsung Galaxy Nexus și Nexus S care începe a primi update-ul din urmă cu doar câteva ore. &nbsp; HTC...

Android 4.1 Jelly Bean a fost anunțat de la mijlocul lui iunie 2012, dar până acum nu este rulat în mod oficial decât de către Google Nexus 7, Samsung Galaxy Nexus și Nexus S care începe a primi update-ul din urmă cu doar câteva ore.

HTC a postat o informație oficială. Acolo se spune că trei modele HTC vor primi Android 4.1 cu siguranță și că se lucrează intens pentru a face portarea 4.1 cât mai rapid cu putință. Cele trei telefoane HTC care se vor bucura de 4.1 Jelly Bean sunt vârfurile de gamă: HTC One X - Tegra 3 quad-core, HTC One XL și One S cu Qualcomm Snapdragon S4 la 1.5 GHz.

Din păcate nu s-a oferit și un calendar de update, o dată aproximativă pentru momentul în care vor începe a livra ultima versiune Android către telefoanele mai sus menționate. Vă amintesc că la conferința Google I/O unde a fost prezentat Jelly Bean s-a spus că marile companii producătoare de telefoane Android au primit un PDK cu acest soft cu 2 - 3 luni înainte și ar trebui să facă upgrade mai repede decât la generațiile anterioare.

Uite că nu se mișcă pe cât de repede și-ar dori un posesor de smartphone HTC de top.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×