Toată oferta RCS&RDS de telefoane mobile: ZTE Blade III, ZTE Grand X IN, Huawei Vision, Galaxy S Advance, SGS II, SGS III, Galaxy W, iPhone 5 și multe altele

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 54.619 ori
<b>Toată oferta RCS&RDS de telefoane mobile: ZTE Blade III, ZTE Grand X IN, Huawei Vision, Galaxy S Advance, SGS II, SGS III, Galaxy W, iPhone 5 și multe altele</b>Există un interes foarte mare pentru oferta de telefoane mobile a RCS&RDS. Articolele noastre legate de iPhone 5 și Samsung Galaxy S III au strâns numeroase vizualizări și comentarii. Explicația este foarte simplă, ofertele sunt excelente la...

Există un interes foarte mare pentru oferta de telefoane mobile a RCS&RDS. Articolele noastre legate de iPhone 5 și Samsung Galaxy S III au strâns numeroase vizualizări și comentarii. Explicația este foarte simplă, ofertele sunt excelente la raportul ce primești pe abonament și cât costă telefonul la achiziție + după 24 luni abia se atinge prețul său de listă din magazinele online. Prețurile sunt foarte bune în raport cu ce oferă Vodafone, Orange și Cosmote.

Sunt doar două probleme:

a. Oferta este limitată în doar câteva locații de prin Oradea și am înțeles că ar urma Bucureștiul de la sfârșitul lui februarie. Stocurile sunt epuizate rapid.

b. Acoperirea. RCS-RDS nu stă bine la acest capitol, la ora actuală. Sunt zone întregi, în special în mediul rural, neacoperite.

Să facem o recapitulare a ofertelor. Le-am selectat pe cele mai interesante:

1. iPhone 5
Costă 1000 de lei sau se poate alege a fi plătit în 12 rate a câte 95 lei cu Digi Mobil Smart 20 / 20 de euro pe lună. Abonamentul include trafic internet nelimitat cu viteze de până la 14.4 Mbps, 0.01 euro per minut în rețelele de telefonie fixă și 0.024 euro pe minut în Vodafone, Cosmote sau Orange.

2. Samsung Galaxy S III
îl poți cumpăra cu 800 de lei sau 12 rate a câte 70 de lei cu abonament Digi Mobil Smart 12 / 12 euro pe lună. Internetul se limitează ca viteză după 5 GB pe lună și ajunge la 128 kbps.

3. Samsung Galaxy S II
îți scoate 500 de lei din buzunar sau 45 de lei în 12 rate cu Digi Mobil Smart 10 / 10 euro pe lună.

4. ZTE Grand X IN
Unul dintre primele telefoane cu procesor Intel, un pachet hardware destul de decent. 75 de lei cu abonament de 10 euro pe lună sau 7 lei pe 12 luni. Nu mi-am putut stăpâni un zâmbet la acest cost. Spre comparație eu l-am achiziționat de la Cosmote cu abonament de 18.6 euro pe lună și 399 lei plătiți pe smartphone. Vă las să faceți socotelile ca să vedeți diferența.

5. Huawei Vision
Digi Mobil Smart 7 / 7 euro pe lună, 5 lei plătiți pe telefon la achiziție, vă dați seama că a dispărut oferta pe 12 luni.

Aș fi pregătit să fac pasul spre iPhone 5 sau SGS III dacă oferta ar fi și la magazinul RCS-RDS din orașul meu. Voi?

Mulțumim lui Feri pentru informație!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×