Microsoft Surface Pro e aproape imposibil de reparat, șanse mari să se strice când Îi deschizi carcasa

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.344 ori
<b>Microsoft Surface Pro e aproape imposibil de reparat, șanse mari să se strice când Îi deschizi carcasa</b>Odiseea lui Microsoft Surface Pro continuă, astăzi cu un nou episod de bashing, după ce mai toate review-urile au criticat produsul. Am avut deja o baterie care ține doar 4 ore criticată, plus faptul că pe versiunea de 64 GB avem la dispoziție doar...

Odiseea lui Microsoft Surface Pro continuă, astăzi cu un nou episod de bashing, după ce mai toate review-urile au criticat produsul. Am avut deja o baterie care ține doar 4 ore criticată, plus faptul că pe versiunea de 64 GB avem la dispoziție doar 20+ GB liberi. Astăzi avem încă o problemă cu Surface Pro: e tare greu de reparat și aproape imposibil de deschis fără a strica ceva iremediabil.

Probabil ați auzit de iFixit, temerarii băieți care fac disecții pentru fiecare telefon și tabletă nouă. Ei dau și o notă de la 1 la 10 pentru cât de ușor de reparat este un device, iar Surface Pro a primit nota 1. iFixit afirmă că acesta este cel mai greu de reparat device pe care l-au întâlnit vreodată, iar nu mai puțin de 90 de șuruburi stau în calea accesului la interiorul său.

De asemenea tableta este astfel construită încât deschiderea carcasei sale și accesul la interior se lăsă sigur cu un cablu important tăiat din greșeală. iFixit critică și abuzul de adeziv pe tableta, mai ales în zona bateriei și a ecranului, aceasta din urmă componenta fiind aproape imposibil de înlocuit. Totuși, toată această construcție și design industrial au și un rol pozitiv: fac tableta foarte rezistentă în cazul unei scăpări sau unui contact mai dur.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×