șeful finanțelor de la Microsoft declară că firma e gata să producă tablete de 7 inch

1.134 ori
<b>șeful finanțelor de la Microsoft declară că firma e gata să producă tablete de 7 inch</b>în ciuda faptului că recent Microsoft s-a axat pe tablete de dimensiuni mari, iar Windows 8 și Windows RT rulează pe modele de 10, 11 inch, se vorbește tot mai des despre o tabletă Surface de 7 inch în ultima vreme. Observând succesul unor modele...

în ciuda faptului că recent Microsoft s-a axat pe tablete de dimensiuni mari, iar Windows 8 și Windows RT rulează pe modele de 10, 11 inch, se vorbește tot mai des despre o tabletă Surface de 7 inch în ultima vreme. Observând succesul unor modele precum iPad Mini sau Kindle Fire, Microsoft e probabil gata să intre și în acest segment.

CFO-ul Microsoft, Peter Klein a afirmat că firma din Redmond e gata să intre și pe această piață, întrebat fiind ce părere are despre tabletele de 7 inch în cadrul unei conferințe legate de tehnologie. Klein a subliniat și că Windows 8 și Windows Phone 8 au același kernel, deci același cod de bază pentru a lucra cu terminale de 4, până la 27 de inch. Este menționată și colaborarea fructuoasă cu dezvoltatorii și scalarea aplicațiilor în funcție de platforma și de mărimea ecranului.

Putem interpreta aceste spuse și ca o aluzie la un posibil phablet Windows Phone 8, care după părerea mea va veni de la Nokia cel mai probabil. Evident, am putea vedea și un phablet WP8 de la HTC sau de la mai experimentații Samsung. în ce privește tableta Surface de 7 inch, ea rămâne o posibilitate reală, dar am o presimțire că ar trebui întâi să vedem cum arată noul Xbox, înainte să ne dorim această tabletă, deoarece și consola ar putea include un astfel de device.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×