Xiaomi Mi 5 a fost cel mai popular smartphone Android testat în AnTuTu pe parcursul lunii februarie; iată și celelalte modele incluse în top 10!

Autor:  | Publicat în:  AnTuTu  Topuri telefoane 2.042 ori
<b>Xiaomi Mi 5 a fost cel mai popular smartphone Android testat în AnTuTu pe parcursul lunii februarie; iată și celelalte modele incluse în top 10!</b>Cei de la AnTuTu ne dezvăluie astăzi un top 10 al celor mai populare smartphone-uri cu Android ce au fost testate în benchmark-ul cu pricina pe parcursul lunii februarie. Acest top ne prezintă numărul de testări înregistrate de fiecare smartphone în parte

AnTuTu dezvăluie astăzi un top ceva mai interesant, unul din care aflăm care au fost cele mai populare 10 smartphone-uri cu Android testate în benchmark-ul cu același nume pe parcursul lunii februarie (în intervalul 1 - 28 februarie). Acest top este similar cu cel pe care vi-l prezentăm și noi la final de lună, în cazul de față făcându-se referire bineînțeles la numărul de testări pentru smartphone-urile cu pricina înregistrate în AnTuTu.

Top 10 Smartphone-uri Populare Android AnTuTu Februarie 2017

Practic nu înseamnă că respectivul telefon plasat pe primul loc are cele mai multe vânzări, ci faptul că utilizatorii acestui terminal își testează cel mai frecvent dispozitivul folosind AnTuTu. În topul de astăzi la loc de cinste (poziția I.), se află chiar Xiaomi Mi 5, flagship al anului 2016 care la ora actuală poate fi regăsit la un super-preț de doar 249.99 dolari via GearBest.com. 

Îndeaproape îl urmează OnePlus 3T, telefon care cu siguranță se află printre opțiunile utilizatorilor ce au în plan achiziția unui nou smartphone și asta datorită raportului preț-specificații. Îl avem pe podium și pe Xiaomi Mi 5s, iar chiar lângă și pe Xiaomi Mi 5s Plus de asemenea. Topul mai include modele precum ZUK Z2, Galaxy S7 Edge, Redmi Note 3, Oppo R9s, Huawei Mate 9 și în final pe Xiaomi Redmi Note 4.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×