Xiaomi Mi 6 ajunge pe podiumul AnTuTu din aprilie 2017; iată cele mai mari scoruri înregistrate în benchmark!

3.875 ori
<b>Xiaomi Mi 6 ajunge pe podiumul AnTuTu din aprilie 2017; iată cele mai mari scoruri înregistrate în benchmark!</b>Un nou top 10 al celor mai performante smartphone-uri testate în AnTuTu ne este prezentat astăzi și pentru prima dată după mult timp avem o modificare a podiumului. În vreme ce iPhone 7 Plus și iPhone 7 își revendică primele două poziții, iată că pe 3 îl

Printre cele mai populare teste benchmark de pe piață se numără și AnTuTu, program care testează performanța smartphone-urilor pe baza a diferite criterii. Lunar cei din spatele acestei aplicații ne prezintă și un top al celor mai puternice 10 handset-uri testate în benchmark, astăzi fiind ziua în care aflăm cum s-a prezentat situația în luna aprilie când pe piață au debutat flagship-urile Samsung, LG și Xiaomi.

AnTuTu Top 10 General aprilie 2017

Așa cum puteți vedea, primele două locuri sunt în continuare revendicate de către iPhone 7 Plus și iPhone 7, un mare lucru dacă este să luăm în calcul faptul că vorbim aici despre produse lansate în luna septembrie a anului trecut. Un smartphone ce se apropie la o distanță semnificativă de acestea este recent lansatul Xiaomi Mi 6, terminal ce obține 170.020 puncte în cadrul testului benchmark.

AnTuTu Top 10 Android Aprilie 2017

Fiind ajutat de către procesorul Qualcomm Snapdragon 835, de chip-ul de 6 GB memorie RAM și totodată de un display cu rezoluție Full HD, iată că Mi 6 le dă clasă rivalilor cu preț mai piperat. Topul continuă cu alt terminal de buget - OnePlus 3T (161.205 puncte), cu LeEco Le Pro 3 pe locul următor (158.263 puncte) și cu LeEco Cool S1 ce obține 156.569 puncte. Apar în top și modelele Smartisan M1, Smartisan M1L, OnePlus 3 și LeEco Le Pro 3 Elite.

AnTuTu Top 10 Android Aprilie 2017

Ne sunt prezentate și topurile în funcție de sistemul de operare pe care smartphone-urile îl rulează, în cazul iOS fiind incluse și tabletele iPad. Dacă vă întrebați unde sunt modelele Galaxy S8, Galaxy S8+ sau LG G6, aflați că acestea încă nu erau disponibile la vânzare pe piața din China în momentul realizării topului, de aici și excluderea lor. Cu acestea incluse, topul ar fi arătat cu siguranță altfel!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×