Top 10 dotari iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.952 ori
<b>Top 10 dotari iPhone</b>Top 10 dotari iPhone: Va amintiti de clipul de 25 de minute care includea prezentarea completa a celebrului iPhone? La o analiza pas-cu-pas a acestui clip am ajuns la concluzia ca exista o serie de elemente noi, in comparatie cu precedentele prezentari,...

Top 10 dotari iPhone:

Va amintiti de clipul de 25 de minute care includea prezentarea completa a celebrului iPhone? La o analiza pas-cu-pas a acestui clip am ajuns la concluzia ca exista o serie de elemente noi, in comparatie cu precedentele prezentari, pe care vi le vom prezenta sub forma unui top 10:

1. Inchiderea telefonului

Pentru a inchide un iPhone va trebui sa urmati 2 etape: intai, va trebui sa tineti apasat butonul sleep/wake aflat in partea dreapta-sus a terminalului, apoi sa folositi imaginea unui slider ce va aparea pe display. Pentru a inchide telefonul va trebui sa "maturati" cu degetul sliderul afisat pe ecran de la stanga la dreapta.

2. Intersectarea apelurilor

iPhone va va permite sa aveti 2 apeluri active pornite simultan. Pentru a le intersecta pe acestea, va trebui sa apasati pe butonul "merge calls", creand imediat o conferinta. Nu este foarte clar cine va plati costurile apelului in acest caz, desi banuim ca fiecare utilizator va fi taxat individual.

3. Schimbati aspectul ecranului in iPod movide mode

In timp ce priviti un film pe iPhone veti putea schimba optiunea full-screen cu un "theatrical aspect" printr-un dubla apasare pe displayul touchscreen.

4. Meniuri customizable de tip iPod

Una dintre trasaturile cele mai apreciate de utilizatorii unui iPod a fost capacitatea de a isi customiza meniurile principale. In cazul iPhone, istoria se repeta, iar cele 4 butoane din partea inferioara a ecranului, in modul iPod pot fi schimbate mutand optiunile in acea pozitie prin drag&drop. Astfel, daca ascultati numeroase Podcasturi, de exemplu, puteti face drag&drop cu unul dintre acestea catre pozitia butonului "Filme" pentru a obtine o noua optiune standard.

5. Pagini multiple in Safari

Ne intrebam cum se va descurca browserul Safari in cazul unor multiple pagini active pe ecranul iPhone. Raspunsul vine sub forma unui buton "Pagina Noua", care va afisa paginile web active ca sheet-urile unui PDF. Prin scroll veti putea alege pagina preferata pe care doriti sa o vizualizati. Nu stim inca numarul maxim al paginilor active, dar banuim ca limita de 10MB a paginilor HTML va fi aplicata in acest caz.

6. Tick pentru ajustarea functiilor headset-ului

Iata ca butonul headsetului cu care soseste terminalul celor de la Apple se poate dovedi extrem de util. El va fi folosit pentru a pune pauza in timpul unei melodii sau pentru a schimba melodia. Daca primiti un apel in timp ce ascultati muzica in modul iPod, melodia se va opri folosind un efect fade-out si va fi in pauza de toata durata convorbirii, pornind din nou dupa terminarea acesteia.

7. Stergerea contactelor

Pentru a sterge contacte sau SMS-uri de pe iPhone puteti selecta optiunea "Edit" din coltul dreapta-sus al ecranului si apoi sa apasati in partea stanga, apoi dreapta a informatiei pe care doriti sa o stergeti. Daca doriti sa grabiti acest proces, veti putea sa va treceti degetul peste respectivul contact sau SMS pentru a activa modul stergere si apoi sa apasati in partea dreapta pentru a il sterge.

8. Word si PDF viewer

Clipul ne-a mai dezvaluit faptul ca iPhone are capacitatea de a vizualiza  atasamentele Word si PDF. Totusi documentul Word folosit drept exemplu in clip era aratat sub forma de "plain text", deci nu stim cum se va descurca terminalul cu documente complexe, care includ grafice si tabele.

9. Google Maps ofera indicatii in trafic

Pe langa sistemul de directionare specific pentru Google Maps, clipul a prezentat si capacitatea telefonului de a suprapune informatii despre trafic pe o harta, inclusiv locurile unde se produc ambuteiaje. Timpii de calatorie sunt ajustati in functie de traficul de pe ruta respectiva.

10. Modul "zbor cu avionul" si alte optiuni

Ecranul cu optiuni, prezentat pentru prima oara in turul video, arata ca iPhone are un buton destinat sigurantei in timpul zborului cu avionul. Apasati-l si functionalitatile Bluetooth si Wi-Fi ale terminalului vor fi dezactivate. De asemenea in cadrul clipului au fost prezentate si o serie de ringtone-uri ale telefonului, 24 in total.

Puteti urmari toate aceste functii ale iPhone, in materialul pus la dispozitie de Apple si oferit spre vizualizare de catre mobilissimo.ro:

Dupa acest tur video al celui mai asteptat telefon mobil din ultimii ani am gasit raspunsul la multe din intrebarile curiosilor in legatura cu iPhone si dorim sa testam un astfel de model cat mai curand. Au mai ramas 4 zile pana la marea lansare....

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×