TOP 10 jocuri gratuite În Android Market

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 17.505 ori
<b>TOP 10 jocuri gratuite În Android Market</b>După ce ați văzut cum se descurcă HTC Sensation pe zona de gaming a venit rândul lui Samsung Galaxy S II să ruleze o serie de jocuri din Android Market. Mulțumim evomag.ro că ne-a pus la dispoziție telefonul și îl găsiți în oferta lor la...

După ce ați văzut cum se descurcă HTC Sensation pe zona de gaming a venit rândul lui Samsung Galaxy S II să ruleze o serie de jocuri din Android Market. Mulțumim evomag.ro că ne-a pus la dispoziție telefonul și îl găsiți în oferta lor la 2.359 lei.. Topul de mai jos este unul personal și cu siguranță la un search mai atent veți găsi o duzină de alte jocuri gratuite și interesante. în Android Market sunt peste 200.000 de aplicații și este logic ca gusturile în materie de games să difere.

Puteți parcurge și articolul nostru cu 10 motive pentru a achiziționa Samsung Galaxy S II. îl consider cel mai bun smartphone la ora actuală și nu are rival pe segmentul Android. Se pot schimba multe în următoarele luni și se anunță o vară fierbinte în telefoane mobile.

Ordinea este aleatoare și le puteți descărca (click pe titlul jocului) gratuit, încerca și ulterior le mențineți sau le dezinstalați spre a elibera din memoria telefonului.

1. Yoo Ninja - un joc bazat pe o idee simplă. Trebuie să alergi cât mai repede cu un micuț ninja astfel încât să ajungi la punctul de final. Dacă nu reușești vei fi secerat de două steluțe. Muzica are o tentă japoneză și te menține concentrat. Nu trebuie decât să atingi ecranul spre a mișca luptătorul în sus sau în jos și să ferești obstacolele.

2. Bonsai Blast - un Zuma adoptat pentru cei ce au telefon Android. Nu cred că mai are rost să explic mecanismul jocului. Trebuie doar să potriviți bilele astfel încât să nu ajungă spre final și jocul să se încheie automat. Este nevoie de puțină concentrare și o mână rapidă.

Bonsai Blast

3. Footbal Kicks - pentru cei pasionați de fotbal. Sunt o serie de moduri ce merg a fi selectate: cât mai multe goluri în 60 de secunde, să învingi peretele și ai un număr de maxim 5 greșeli sau ratări și Sudden Death în care la prima ratare ești dat afară. Grafica este decentă și devine un joc în care-ți dorești să performezi cât mai mult.

Footbal Kicks

4. Speedx 3D FREE - o descoperire recentă pentru mine. Trebuie să cobori într-un tunel astfel încât să eviți cuburile de diferite culori ce îți apar în față. Un rol major îl are accelerometrul și o mână care să miște telefonul cât mai fin și precis.

Speedx 3D FREE

5. Crazy Snowboard - interesant și te prinde. Are diverse curse în care trebuie să îndeplinești taskuri. Grafica poate fi considerată ok, deși sunt sigur că SGS II poate mult mai mult.

Crazy Snowboard

6. Tank Hero - ai un spațiu în care te miști spre a te feri de rachetele adversarilor și apeși pe display acolo unde vrei să se ducă loviturile tale. Te așteaptă o multitudine de nivele și unele dintre ele nu sunt deloc ușoare.

Tank Hero

7. Angry Birds - nu se putea face un top al jocurilor gratuite și să nu fie integrat și Angry Birds - cel mai popular joc pe telefoane mobile de când a fost inventat Snake și până în 2011. Găsit pe diverse platforme la prețuri modice, iar în Android Market este gratuit și trebuie doar să accepți reclamele ce se derulează pe display în joc.

Angry Birds

8. Fruit Slice - trebuie să ai grijă să nu tai bomba pentru că atunci se termină jocul. Este mult fun în joc. Inițial l-am butonat pe iPad 2 și ulterior l-am regăsit în Market.

Fruit Slice

9. Blast Monkeys - ai un tun ce lansează o maimuță și trebuie să calculezi să adune cât mai multe banane înainte de a intra în casă și a evolua spre nivelul următor. Nu știu de ce, dar mi-a amintit de Angry Birds.

Blast Monkeys

10. Mouse Trap - un joc de logică în care trebuie să tragi blocurile astfel încât să facilitezi ieșirea șoricelului din scenă.

Mouse Trap

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×