Motorola XT882: un telefon dual core și dual SIM cu Android!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 3.310 ori
<b>Motorola XT882: un telefon dual core și dual SIM cu Android!</b>Din experiența noastră la Mobilissimo.ro nu exista până în acest moment un telefon dual core și dual SIM, deci Motorola XT882 ar putea fi o premieră. Terminalul este din păcate destinat doar pieței chineze deocamdată și rulează Android,...

Din experiența noastră la Mobilissimo.ro nu exista până în acest moment un telefon dual core și dual SIM, deci Motorola XT882 ar putea fi o premieră. Terminalul este din păcate destinat doar pieței chineze deocamdată și rulează Android, folosind un procesor Nvidia Tegra 2.

XT882 suporta două cartele SIM active simultan și vine cu Android 2.3, un display touch de 4 inchi cu rezoluție de 960 x 540 pixeli și o cameră de 8 megapixeli capabilă de captură video 1080p. Telefonul mai încorporează și un port HDMI, o baterie de 1880 mAh, suport WiFi și vine la prețul de 830 de dolari, care ne amintește mai degrabă de tableta Motorola XOOM decât de un telefon mobil.

Că specificații acest model aduce destul de mult cu Motorola Atrix, disponibil în SUA, în afara camerei superioare (8MB versus 5MP) și a suportului dual SIM. în plus Atrix rulează doar Android 2.2, în vreme ce XT882 a făcut trecerea la Gingerbread. Oare și această variantă chineză are la dispoziție un lapdock special ca și Atrix?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×