Top 10 telefoane ale lunii ianuarie 2010, varianta Krusell

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane 4.475 ori
<b>Top 10 telefoane ale lunii ianuarie 2010, varianta Krusell</b>Ca in fiecare luna, va prezentam si la inceputul lui februarie un top 10 al celor mai bine vandute telefoane in luna predecenta, realizat de catre cei de la Krusell. Acestia sunt producatori si distribuitori de carcase pentru telefoane mobile, acoperind o...

Ca in fiecare luna, va prezentam si la inceputul lui februarie un top 10 al celor mai bine vandute telefoane in luna predecenta, realizat de catre cei de la Krusell. Acestia sunt producatori si distribuitori de tocuri pentru telefoane mobile, acoperind o piata internationala enorma, care include peste 50 de tari la nivel global.

Topul Krusell pe luna ianuarie 2010 il are pe iPhone 3G pe primul loc, cu cele mai multe huse vandute, urmat de HTC HD2 si Nokia E52. In vreme ce iPhone 3G era prezent pe locul 1 si cu o luna inainte, HTC HD2 a facut un salt spectaculos de pe locul 6 pe pozitia secunda. Pe locul 4 se afla fostul numar 2 din decembrie, Nokia 3720, urmat de Nokia 6700 classic, Nokia 5800 si Nokia 6303 classic.

Ultimele 3 modele din top sunt Nokia X6, Samsung B2100 si Nokia E72. Observati ca 7 dintre cele 10 terminale ale topului sunt produse de Nokia, semn al popularitatii si cotei crescute de piata a acestui producator. De asemenea, este important de mentionat ca HTC HD2 se descurca foarte bine, avand in vedere faptul ca el este un smartphone deloc ieftin, dar totusi foarte popular.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×