Top 10 telefoane atractive recomandate de Mobilissimo.ro la final de ianuarie 2014

6.972 ori
<b>Top 10 telefoane atractive recomandate de Mobilissimo.ro la final de ianuarie 2014</b>Am trecut deja binișor de jumătatea lunii ianuarie și putem deja alcătui un top al telefoanelor care merită cumpărate în această perioadă, dacă nu mai vreți să așteptați noul val de lansări. Probabil că flagshipurile reale vor sosi de abia...

Am trecut deja binișor de jumătatea lunii ianuarie și putem deja alcătui un top al telefoanelor care merită cumpărate în această perioadă, dacă nu mai vreți să așteptați noul val de lansări. Probabil că flagshipurile reale vor sosi de abia la primăvară, iar cei nerăbdători dintre voi trebuie să se uite cu mare atenție peste topul de mai jos. Rețineți că prețurile sunt preluate de la eMAG.ro și am avut în vedere în special raportul calitate - preț în alcătuirea topului.

1. LG G2 -2199 lei

LG G2 este fără îndoială un telefon atractiv și un device fără egal pe piața autohtonă, fiind cel mai aproape de definiția unui ecran edge to edge în acest moment. El este telefonul care a inaugurat designul ce implică butoane fizice în zona din spate și el este terminalul care le-a dat bătăi de cap celor de la Samsung și HTC, fiind un rival pe măsură flagshipurilor lor. Dacă vă uitați și peste recenzia noastră veți vedea că nici camera nu e deloc rea, iar aplicațiile oferite la pachet își fac bine treaba. Ecranul este excelent, iar bateria e foarte bună.

2. LG Nexus 5 -1999 lei

LG Nexus 5

Nexus 5 a scăzut sub pragul psihologic de 2000 de lei și până să ne dezmeticim va fi un best buy la 1900 de lei. Este în continuare cel mai ieftin telefon cu CPU Snapdragon 800 pe care puteți mâna în acest moment și vine cu o cameră destul de bună și cu problemele de acustică rezolvate de două update-uri serioase pentru KitKat. Telefonul e străin de cuvântul lag, stă excelent în mâna utilizatorului și deși bateria sa nu e cea mai bună din univers, handsetul compensează cu un ecran bun și cu prioritate la actualizări Android.

3. Huawei Ascend P6 -1449 lei

Huawei Ascend P6

Huawei Ascend P6 este un telefon quad core cu Android 4.2 la bord, cu o cameră de 8 megapixeli, cu 2 GB RAM și cu 8 GB spațiu de stocare. El vine cu o baterie de 2000 mAh și un ecran IPS LCD cu rezoluție 720p și diagonală de 4.7 inch. Terminalul folosește un slot microSD și impresionează prin camera frontală de 5 megapixeli. Probabil recunoașteți acest telefon și din numeroasele reclame televizate, care îi laudă designul elegant și foarte subțire. Ce alt telefon quad core cu dotări bune mai cunoașteți cu grosimea de 6.18 mm?

4. Samsung Galaxy Note 3 -3149 lei

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3 este singurul phablet din acest top și aici mă refer la un phablet real, cu un stylus și cu aplicațiile și dotările aferente. Acest device este un monstru, când vine vorba de specificații, sosind cu 3 GB RAM, cameră cu captură 4K și cel mai puternic procesor Snapdragon de pe piața din România. Ecranul Full HD are o diagonală de 5.7 inch și se vede perfect, iar camera poate fi considerată mai bună decât în cazul a 99% dintre telefoanele de pe piața de la noi. Un produs pentru cei cu dare de mână... și cu mâini mari.

5. HTC One -2489 lei

HTC One

HTC One în versiunea de 32 GB este o ofertă foarte bună, mai ales dacă ne gândim că până și HTC a decis să își bazeze următorul flagship pe acest device, ca punct de pornire. Camera sa Ultrapixel rămâne impresionantă și în 2014 la captura low light, iar designul metalic este printre puținele care au reușit să propună o alternativă viabilă la iPhone. Interfața minimalista trebuie neapărat urmărită în următorii ani pentru a vedea unde va ajunge Sense, probabil cea mai pragmatică customizare a lui Android. Nu uitați și de celalalte versiuni de culoare ale lui One!

6. Samsung Galaxy S4 -2199 lei

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 se îndreaptă la rândul său spre pragul de 2100 de lei, unul excelent pentru un flagship al anului 2013, care e încă preferat de mulți prin prisma formatului prietenos și a multitudinii de senzori. Acesta este primul model pe care TouchWiz a început să arate cu adevărat bine, iar camera lui Galaxy S4 aduce probabil cele mai variate opțiuni de captură din întreg ecosistemul Android. Procesorul Snapdragon 600 își face în continuare treabă foarte bine, iar ecranul de pe acest device are cu greu rival și în ziua de azi, în ce privește claritatea și profunzimea imaginilor.

7. Nokia Lumia 1020 -2529 lei

Nokia Lumia 1020

Prețul acestui cameraphone a scăzut șocant de mult de când l-am testat noi toamna trecută. Fără rival din alte ecosisteme, Lumia 1020 este un cameraphone cu senzor foto masiv, cu posibilități de captură variate și cu zoom lossless excelent la captura foto și video. La capitolul multimedia telefonul stă foarte bine, atât pe partea audio, cât și video. Captură nocturnă este excelentă, iar culorile și luminozitatea sunt perfecte în cazul fotografiilor. Masivitatea acestui device merită sacrificiul, având în vedere camera de 41 de megapixeli excelentă de la bord. Adăugăm aici și o serie de aplicație Nokia foarte utile și putem spune că handsetul merită banii.

8. LG G Flex -2949 lei

LG G Flex

Cel mai original telefon din țară în acest moment și cel mai "fierbinte" având în vedere că e singurul care se poate lăuda cu o ușoară flexibilitate, LG G Flex trebuie respectat prin prisma statutului de "aproape prototip". Acesta e modelul care va da startul trendului telefoanelor îndoibile, iar acesta este handsetul care se repară singur în ciuda zgârieturilor de pe spate. El adoptă un design original, vine cu specificații high end și reușește să arate și foarte bine. Prețul e doar o serie de cifre fără sens pentru o asemenea inovație...

9. Nokia Lumia 1520 -2899 lei

Nokia Lumia 1520

Proaspăt plecat de pe masa de teste de la Mobilissimo.ro, Nokia Lumia 1520 e cel mai puternic terminal Windows Phone al momentului și vine cu o cameră destul de bună și un procesor excelent. Capacitatea sa de gaming și playback video face uitată orice consolă portabilă, iar designul e atractiv și nu foarte gros pentru buzunarul de rând, mai ales având în vedere specificațiile. Ecranul Full HD de 6 inch și camera de 20 megapixeli sunt selling point-uri clare, dar cine ar putea neglija bateria cu 17 ore de playback video Full HD continuu?

10. iPhone 5s -3449 lei

iPhone 5s

iPhone 5s a pierdut și el câteva sute de lei din prețul de la lansare și încheie acest prim top al lui 2014. Telefonul a inaugurat o nouă metodă de autentificare, pe bază de amprentă și a mai inaugurat și procesare 64 bit pe terminalele mobile. E de ajuns să vă uitați la alți producători de telefoane, care au adoptat aceste tehnologii sau se pregătesc să o facă. Apple a prevăzut aceste trenduri și le-a anticipat prin iPhone 5s. Orice am spune de bine sau de rău despre acest device, el este o revoluție, chiar și acum la început de 2014. Modul în care acest device filmează slow motion este unic printre handseturi, iar jocurile arată fantastic pe ecranul Retina.

Care dintre aceste modele va surâde acum cu mai puțin de o lună înainte de Valentine's Day?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×