Top 10 vânzări telefoane pe luna noiembrie: iPhone 4S și Samsung Galaxy S II fac rocada

2.433 ori
<b>Top 10 vânzări telefoane pe luna noiembrie: iPhone 4S și Samsung Galaxy S II fac rocada</b>Atunci când vrem un punct de reper pentru unitățile de telefoane mobile vândute într-o anumită perioadă, vom folosi cifrele celor de la Krusell. Această companie este un mare producător de carcase pentru terminale mobile, cu o acoperire enormă...

Atunci când vrem un punct de reper pentru unitățile de telefoane mobile vândute într-o anumită perioadă, vom folosi cifrele celor de la Krusell. Această companie este un mare producător de carcase pentru terminale mobile, cu o acoperire enormă (70 de țări), astfel că vânzările sale sunt relevante.

Distribuind produse pe 6 continente, Krusell ne arată un peisaj al vânzărilor de telefoane pe noiembrie care îl are în prim plan pe iPhone 4S, aflat pe locul întâi. Cu o lună înainte cel mai nou telefon Apple se aflase pe locul 2, surclasat doar de Samsung Galaxy S II, care acum a ajuns în poziție secundă. Pe 3 apare surprinzător Sony Ericsson Xperia Arc S, un terminal pe care îl avem și noi în teste la Mobilissimo.ro și care are potențialul să fie cel mai atractiv telefon single core al anului.

Pe 4 se afla Samsung Galaxy S, hitul anului trecut, care încă se vinde bine, apoi Xperia Ray, un telefon ușor, comod și cu preț rezonabil. Nokia 3720 Classic ocupa poziția a sansea, iar pe șapte avem un entry cu tastatura QWERTY și anume Sony Ericsson Xperia Neo. HTC Sensation, un hit în această vară apare pe locul 8 la vânzările din noiembrie, în vreme ce pe 9 îl găsim pe Samsung B2100. HTC Titan încheie plutonul și adăugă și niște tile-uri la acest top dominat de Android.

Cum credeți că ar arăta acest top 10 dacă s-ar aplica pe vânzările operatorilor și retailerilor de la noi? E clar că Samsung Galaxy S II și iPhone-urile ar fi sus, dar cine s-ar afla oare pe 3?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×