Vodafone România anunță Internet Combo: ofertă ce permite atașarea de trafic de date abonamentelor de voce

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.243 ori
<b>Vodafone România anunță Internet Combo: ofertă ce permite atașarea de trafic de date abonamentelor de voce</b>Vodafone România a anunțat lansarea unei noi oferte pentru clienții săi, fie existenți sau noi. Este vorba despre Internet Combo, care permite utilizatorilor de pachete Mega 8 și a celor cu valoare superioară să primească 50% mai mult trafic de...

Vodafone România a anunțat lansarea unei noi oferte pentru clienții săi, fie existenți sau noi. Este vorba despre Internet Combo, care permite utilizatorilor de pachete Mega 8 și a celor cu valoare superioară să primească 50% mai mult trafic de date.

Acest trafic suplimentar poate fi folosit pe tableta, laptop sau PC, cu un SIM suplimentar. Aceasta extraoptiune se va aplica și clienților companii, abonați Vodafone. Tariful aplicat pentru extraoptiune este de 3 euro pe lună, în plus față de abonamentele de Internet pe mobil, iar utilizatorii primesc cu 50% mai mult trafic și un SIM în plus, utilizat pentru a conecta la Internet PC-ul, tableta sau laptopul.

Mai aveți inclus în ofertă și un modem de date gratuit, cu viteze de până la 7.2Mpbs. Clienții pot alege între mai multe pachete de Internet mobil, care pornesc de la 9 euro pe lună (TVA inclus) și vin cu trafic inițial de 2 GB, în cazul abonamentului Internet Nelimitat Standard. Oferta se extinde la 4 GB la abonamentul de 12 euro, sau 6 GB la cel Extra, în valoare de 14 euro. Mai există și un pachet Profesional, cu trafic de 18 GB și tarif de 19 euro pe lună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×