Top 3 telefoane anunțate la MWC 2014: de la S la X și Z

1.353 ori
<b>Top 3 telefoane anunțate la MWC 2014: de la S la X și Z</b>Săptămâna care tocmai s-a încheiat a fost în mod clar marcată de MWC 2014, showul tech organizat la Barcelona în fiecare an. Am asistat la lansări de telefoane din partea celor de la Nokia, Samsung, Sony, HTC și multe alte companii, dar în acest...

Săptămâna care tocmai s-a încheiat a fost în mod clar marcată de MWC 2014, showul tech organizat la Barcelona în fiecare an. Am asistat la lansări de telefoane din partea celor de la Nokia, Samsung, Sony, HTC și multe alte companii, dar în acest material ne oprim asupra a 3 telefoane mobile care au marcat întregul show și care au șanse mari să se regăsească în top 10 telefoane la final de an.

3. Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 păstrează tradiția predecesorilor săi, Xperia Z și Z1, adoptând un design Omnibalance, dar parcă de această dată cu dimensiuni mai reduse. Ecranul are marginile mai subțiri, iar smartphone-ul vine cu obișnuitul atuu al rezistenței carcasei la apă și praf. Ecranul este unul de 5.2 inch cu rezoluție Full HD și în sfârșit un IPS LCD și nu un TFT. Camera de 20.7 megapixeli din spate suporta acum captura video 4K, dar și filmare Full HD la 60 FPS, în vreme ce la interior se află noul procesor Snapdragon 801.

2. Nokia X

Nokia X

Nokia X nu este un mega smartphone, o inovație totală, ci mai degrabă un game changer, dacă pot să îi spun astfel. El aduce Android pe un terminal Nokia cu specificații de Lumia 520, dar deja au început hackurile și rooturile care să îl facă mai prietenos. Acest model nu vine cu serviciile Google sau cu Play Store, acesta fiind probabil cel mai mare defect al său. Totuși, Nokia X reprezintă un început bun, replicând hardware-ul telefonului Windows Phone cel mai bine vândut din ultimul an și replicând și OS-ul cel mai răspândit în universul smartphone.

1. Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5

Incontestabilul hit de la MWC este Samsung Galaxy S5. S-a spus că el aduce prea puține îmbunătățiri față de Galaxy S4, dar hai să vedem totuși ce noutăți primim. Printre altele, acest model integrează un scanner de amprente în zona butonului Home, un senzor cardiac în spate, Android 4.4 KitKat că OS și o cameră de 16 megapixeli cu suport pentru captura 4K. Terminalul este rezistent la apă și vine cu noul port microUSB 3.0 de pe Galaxy Note 3, plus o baterie care oferă cu 20% mai mult timp de funcționare decât pe Galaxy S4. în plus designul sau este mai prietenos și mai comod, prin acei pori din spate, iar varianta albastru electric e cuceritoare.

Care e modelul vostru preferat?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×