Noi imagini cu Noul HTC One Își fac apariția, de această dată surprins din lateral

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.291 ori
<b>Noi imagini cu Noul HTC One Își fac apariția, de această dată surprins din lateral</b>Noul HTC One nu lipsește nici măcar o zi din feedul nostru de știri, iar după ce am văzut o randare de presă în versiunea AT&T și câteva fotografii din spate și fața, acești noul HTC One ni se prezintă din lateral. &nbsp; Imaginile au apărut...

Noul HTC One nu lipsește nici măcar o zi din feedul nostru de știri, iar după ce am văzut o randare de presă în versiunea AT&T și câteva fotografii din spate și fața, acești noul HTC One ni se prezintă din lateral.

Imaginile au apărut după ce am văzut și câteva benchmark-uri cu același smartphone, care va fi lansat pe 25 martie în cadrul unui eveniment special organizat la Londra. La ultima verificare, noul HTC One depășea Galaxy Note 3 și Galaxy S5 în testele benchmark, deci produsul devine cu atât mai interesant.

Noul HTC One

Aceeași sursă care a publicat captura și imaginile din acest articol a inclus și un prim plan cu spatele telefonului, care aduce extrem de mult cu cel al lui HTC One. Observăm culorile diferite ale blitzului, ceea ce duce cu gândul la TrueTone flash de pe iPhone 5S, dar și parte rotunjită din spate a carcasei, cu o curbura clar surprinsă în poză.

Noi imagini cu Noul HTC One Își fac apariția, de această dată surprins din lateral

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×