Smartphone-urile Acer vor sosi pe piata in 2009

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.296 ori
<b>Smartphone-urile Acer vor sosi pe piata in 2009</b>In ciuda unor estimari economice nu prea roz, Acer isi pastreaza atitudinea optimista fata de cresterile pe care le poate inregistra in 2009. Compania se asteapta ca vanzarile sale de notebookuri sa creasca cu 15, pana la 20% in 2009 si planuieste chiar...

In ciuda unor estimari economice nu prea roz, Acer isi pastreaza atitudinea optimista fata de cresterile pe care le poate inregistra in 2009. Compania se asteapta ca vanzarile sale de notebookuri sa creasca cu 15, pana la 20% in 2009 si planuieste chiar lansarea primului sau smartphone la inceputul anului viitor.

Dezvoltarea primului handset Acer a fost impulsionata de achizitia companiei taiwaneze E-Ten cu cateva luni in urma. Tranzactia a fost incheiata in luna septembrie, iar specialistii estimau ca primul terminal mobil Acer va fi lansat pana la finalul lui 2008. Reprezentantii Acer afirma ca primele modele vor fi lansate in Europa de Vest si Rusia, restul pietelor urmand sa aiba acces la noul handset de-a lungul anului viitor.

Producatorul acestor noi handseturi a afirmat chiar ca lansarea poate fi amanata pana in a doua jumatate a lui 2009, asta in functie de mersul negocierilor cu operatorii de telefonie. In vreme ce alte companii fac concedieri in masa, Acer anunta ca isi va mari personalul din divizia smartphone-uri cu 500 de angajati, dintre care 200 apartinand staffului E-Ten.

Sursa: Digitimes.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×