Torque lansează un telefon cu camera rotativă și dotări midrange: Droidz Swivel

Autor:  | Publicat în:  Torque 373 ori
<b>Torque lansează un telefon cu camera rotativă și dotări midrange: Droidz Swivel</b>Firmă din Filipine Torque a lansat astăzi un telefon cu camera rotativă și specificații midrange, modelul Droidz Swivel, pe care îl puteți vedea mai jos. El nu e primul terminal Android de acest gen, Oppo având două modele cu camera rotativă...

Firmă din Filipine Torque a lansat astăzi un telefon cu camera rotativă și specificații midrange, modelul Droidz Swivel, pe care îl puteți vedea mai jos. El nu e primul terminal Android de acest gen, Oppo având două modele cu camera rotativă lansate înaintea sa.

Formatul de handset cu camera ce se poate roti a fost popularizat de Nokia cu mulți ani în urmă. Revenind la modelul de față, Torque Droidz Swivel este un device GSM/WCDMA cu Android 4.4 la bord și un procesor quad core de 1.2 GHz la interior. El integrează un display de 4.7 inch cu rezoluție de 540 x 960 pixeli și panou IPS LCD. Handsetul dispune de un senzor CMOS de 8 MP, capabil să se rotească la 180 de grade.

Droidz Swivel este un model dual SIM, cu suport pentru Bluetooth 4.0 și WiFi, iar el vine și cu 1 GB RAM și 8 GB stocare. Terminalul folosește o baterie de 1700 mAh și ar urma să aibă prețul de 101 dolari. Designul sau este masiv și rotunjit, iar Android nu pare foarte personalizat aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×