Torque lansează un telefon cu camera rotativă și dotări midrange: Droidz Swivel

Autor:  | Publicat în:  Torque 379 ori
<b>Torque lansează un telefon cu camera rotativă și dotări midrange: Droidz Swivel</b>Firmă din Filipine Torque a lansat astăzi un telefon cu camera rotativă și specificații midrange, modelul Droidz Swivel, pe care îl puteți vedea mai jos. El nu e primul terminal Android de acest gen, Oppo având două modele cu camera rotativă...

Firmă din Filipine Torque a lansat astăzi un telefon cu camera rotativă și specificații midrange, modelul Droidz Swivel, pe care îl puteți vedea mai jos. El nu e primul terminal Android de acest gen, Oppo având două modele cu camera rotativă lansate înaintea sa.

Formatul de handset cu camera ce se poate roti a fost popularizat de Nokia cu mulți ani în urmă. Revenind la modelul de față, Torque Droidz Swivel este un device GSM/WCDMA cu Android 4.4 la bord și un procesor quad core de 1.2 GHz la interior. El integrează un display de 4.7 inch cu rezoluție de 540 x 960 pixeli și panou IPS LCD. Handsetul dispune de un senzor CMOS de 8 MP, capabil să se rotească la 180 de grade.

Droidz Swivel este un model dual SIM, cu suport pentru Bluetooth 4.0 și WiFi, iar el vine și cu 1 GB RAM și 8 GB stocare. Terminalul folosește o baterie de 1700 mAh și ar urma să aibă prețul de 101 dolari. Designul sau este masiv și rotunjit, iar Android nu pare foarte personalizat aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×