Torque Droidz Pivot este un smartphone cu camera rotativă și carcasa roz, anunțat În Asia

Autor:  | Publicat în:  Torque 463 ori
<b>Torque Droidz Pivot este un smartphone cu camera rotativă și carcasa roz, anunțat În Asia</b>Un alt model interesant anunțat astăzi de către filipinezii de la Torque este Droidz Pivot, handset adresat publicului feminin. El vine cu o carcasă roz și o cameră rotativă, plus dotări midrange. &nbsp; Terminalul calca pe urmele lui Oppo N1 și...

Un alt model interesant anunțat astăzi de către filipinezii de la Torque este Droidz Pivot, handset adresat publicului feminin. El vine cu o carcasă roz și o cameră rotativă, plus dotări midrange.

Terminalul calca pe urmele lui Oppo N1 și are o singură cameră, de 8 megapixeli, care se poate roti la 180 de grade, pentru a realiza atât selfie-uri, cât și cadre în rol de camera principală. Acest model de telefon vine cu un ecran IPS de 5 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli, două sloturi SIM, 1 GB RAM și 8 GB stocare internă.

Droidz Pivot dispune și de conectivitate WCDMA/GSM, Bluetooth 4.0, WiFi, o baterie de 1700 mAh și costă 110 dolari. Dacă nu mă înșeală privirea, observ că jackul audio a fost mutat lateral, pentru a permite mecanismului rotativ al camerei să se desfășoare în partea superioară a acestui device.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×