Toshiba a lansat un patch pentru Portege G900

2.322 ori
<b>Toshiba a lansat un patch pentru Portege G900</b>Ne asteptam ca Toshiba sa lanseze un patch pentru problema pe care o intampina terminalul la revenirea din modul "Sleep". Terminalele G900 care intra in standby si apoi in modul "Sleep", nu mai pot reveni in standby in mod corect, dupa au reclamat...

Ne asteptam ca Toshiba sa lanseze un patch pentru problema pe care o intampina terminalul la revenirea din modul "Sleep".

Terminalele G900 care intra in standby si apoi in modul "Sleep", nu mai pot reveni in standby in mod corect, dupa au reclamat numerosi utilizatori ai device-ului. Patchul rezolva aceasta problema, iar el trebuie instalat doar de catre posesorii unui Portege, care au aceasta problema. Softul care va repara problema lui G900 poate fi instalat de pe un card SD sau din memoria telefonului.

Inainte de initializa instalarea, utilizatorii vor trebui sa verifice daca bateria terminalului este macar pe jumatate incarcata. De asemenea, in timpul instalarii patchului nu este recomandata inchiderea telefonului. Patchul este disponibil arhivat sub forma unui fisier zip si trebuie sa mentionam ca avem de-a face doar un patch, nu cu un ROM nou, deci softul va fi sters la resetarea hardului de pe G900.

Ramane de vazut daca softul va rezolva aceasta problema...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×