Toshiba TG02 este real, aflat in teste la FCC

Autor:  | Publicat în:  Toshiba 1.412 ori
<b>Toshiba TG02 este real, aflat in teste la FCC</b>Aflam cu luni bune in urma ca Toshiba pregateste o intreaga serie care sa-i urmeze modelului de succes TG01, inclusiv un TG02 si TG03. Ei bine, iata ca TG02 ni se dezvaluie partial, prin intermediul documentatiei tehnice pe care FCC o prezinta, in vreme...

Aflam cu luni bune in urma ca Toshiba pregateste o intreaga serie care sa-i urmeze modelului de succes TG01, inclusiv un TG02 si TG03. Ei bine, iata ca TG02 ni se dezvaluie partial, prin intermediul documentatiei tehnice pe care FCC o prezinta, in vreme ce pregateste aprobarea oficiala a noului model.

Va reamintim ca Toshiba TG01 a fost primul telefon cu procesor de 1 GHz, cu mult inainte de Nexus One si HTC HD2. De asemenea, ecranul sau touch de 4.1 inchi a impresionat placut publicul la acea vreme, deci Toshiba TG02 ar trebui sa fie ceva cu adevarat special. Din pacate, TG01 a avut ca dezavantaje faptul ca ecranul era unul rezistiv, dar si interfata prost gandita si suprapusa lui Windows Mobile 6.1.

Revenind la Toshiba TG02, acesta sa afla in plin proces de aprobare al FCC, autoritatea americana care da unda verde gadgeturilor si astfel aflam ca terminalul va sosi cu Bluetooth, GPS si WiFi 802.11 b/g. Avem de-a face cu un model quad band GSM, caruia ii lipseste suportul 3G, cel putin pentru frecventele din SUA.

Sa fie handsetul gata de prezentarea oficiala la Mobile World Congress 2010?

Toshiba TG02 FCC Doc

TG02 Toshiba

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×