Tabletul Apple iPad va include si o camera?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.216 ori
<b>Tabletul Apple iPad va include si o camera?</b>Noi screenshoturi ale interfatei proaspat-lansatului tablet Apple iPad au dezvaluit existenta unei functii care permite realizarea unor fotografii, desi acest gadget nu incorporeaza o camera. In acest caz exista 2 posibilitati: developerii Apple au uitat...

Noi screenshoturi ale interfatei proaspat-lansatului tablet Apple iPad au dezvaluit existenta unei functii care permite realizarea unor fotografii, desi acest gadget nu incorporeaza o camera. In acest caz exista 2 posibilitati: developerii Apple au uitat sa modifice sectiunile de cod iPhone OS care fac referire la camera, sau Apple va lansa o camera accesoriu pentru iPad.

Apple a lansat deja un emulator pentru Mac, care imita functiile si comportamentul lui iPad, pentru ca viitorii utilizatori si developerii sa se obisnuiasca cu noul terminal. Dupa lansarea noului gadget, multi s-a plans nu atat de lipsa unei camere clasice, cat a unui webcam frontal, util pentru videoconferinte si prezent pe mai toate laptopurile si netbook-urile.

iPad va avea camera?

Mai exista o teorie in legatura cu lipsa camerei de pe iPad si anume aceea ca tabletul ar fi trebuit sa vina cu o camera, dar s-a renuntat la aceasta in ultimul moment (poate pentru prelungirea vietii bateriei?). Aceasta nu este prima oara cand Apple ia o decizie de acest gen si dupa ce toate zvonurile afirmau ca ultima generatie de iPod Touch va include o camera, acesta a sosit fara aceasta dotare, desi, printre componentele sale exista un locas liber, special pentru un senzor optic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×