Tabletul Apple iPad va include si o camera?

1.282 ori
<b>Tabletul Apple iPad va include si o camera?</b>Noi screenshoturi ale interfatei proaspat-lansatului tablet Apple iPad au dezvaluit existenta unei functii care permite realizarea unor fotografii, desi acest gadget nu incorporeaza o camera. In acest caz exista 2 posibilitati: developerii Apple au uitat...

Noi screenshoturi ale interfatei proaspat-lansatului tablet Apple iPad au dezvaluit existenta unei functii care permite realizarea unor fotografii, desi acest gadget nu incorporeaza o camera. In acest caz exista 2 posibilitati: developerii Apple au uitat sa modifice sectiunile de cod iPhone OS care fac referire la camera, sau Apple va lansa o camera accesoriu pentru iPad.

Apple a lansat deja un emulator pentru Mac, care imita functiile si comportamentul lui iPad, pentru ca viitorii utilizatori si developerii sa se obisnuiasca cu noul terminal. Dupa lansarea noului gadget, multi s-a plans nu atat de lipsa unei camere clasice, cat a unui webcam frontal, util pentru videoconferinte si prezent pe mai toate laptopurile si netbook-urile.

iPad va avea camera?

Mai exista o teorie in legatura cu lipsa camerei de pe iPad si anume aceea ca tabletul ar fi trebuit sa vina cu o camera, dar s-a renuntat la aceasta in ultimul moment (poate pentru prelungirea vietii bateriei?). Aceasta nu este prima oara cand Apple ia o decizie de acest gen si dupa ce toate zvonurile afirmau ca ultima generatie de iPod Touch va include o camera, acesta a sosit fara aceasta dotare, desi, printre componentele sale exista un locas liber, special pentru un senzor optic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×