Sectiune de cod cu link invizibil pe pagina oficiala Apple! Oops?

1.209 ori
<b>Sectiune de cod cu link invizibil pe pagina oficiala Apple! Oops?</b>Vigilentul Marius de pe iphoneforum.ro a descoperit o gafa a celor de la Apple, care emotionati probabil de lansarea lui iPad, au uitat un link ascuns in pagina ce permite vizionarea discursului lui Steve Jobs de la evenimentul de miercuri. Mai multe...

Vigilentul Marius de pe iphoneforum.ro a descoperit o gafa a celor de la Apple, care emotionati probabil de lansarea lui iPad, au uitat un link ascuns in pagina ce permite vizionarea discursului lui Steve Jobs de la evenimentul de miercuri. Mai multe detalii aflati de aici si iata si screenshoturi cu eroarea:

Aparent, Marius ar fi dat click din greseala pe acel link, descoperindu-l astfel si afland si ca el duce spre un clip audio cu keynote speech-ul de la evenimentul "It's Only Rock and Roll". Acesta a avut loc in septembrie si a presupus lansarea unor noi modele de iPod-uri. Astfel, putem deduce ca programatorii si creatorii paginii web respective au fost in criza de timp cand au aflat de lansarea lui Apple iPad si au facut doar mici modificari ale sectiunii site-ului destinate discursurilor lui Jobs, uitand linkul spre evenimentul precedent.

Nu dorim sa fim rautaciosi, dar daca si aici sunt scapari, ce putem sa-i mai cerem lui iPad sau iPhone, cand vine vorba de software?

Sectiune de cod cu link invizibil pe pagina oficiala Apple! Oops?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×