Toshiba va anunta un televizor bazat pe procesorul Cell in 2009

1.180 ori
<b>Toshiba va anunta un televizor bazat pe procesorul Cell in 2009</b>Compania japoneza Toshiba va lansa un televizor avansat in acest an, bazat pe performantul sau microchip Cell, pentru a concura cu faimosul sau rival Samsung. Daca va suna cunoscut numele acestui CPU, aflati ca procesorul Cell este folosit pe faimoasa...

Compania japoneza Toshiba va lansa un televizor avansat in acest an, bazat pe performantul sau microchip Cell, pentru a concura cu faimosul sau rival Samsung.

Daca va suna cunoscut numele acestui CPU, aflati ca procesorul Cell este folosit pe faimoasa consola PlayStation 3, de asemenea produsa de Sony. Cell a fost dezvoltat de catre International Business Machines Corp, Toshiba si Sony si este cunoscut si drept "supercomputerul pe un chip". Datorita acestei tehnologii, un televizor va putea afisa pana la 48 de imagini in miscare pe un singur ecran, oferind si suport HD.

Pretul si numarul de unitati pentru televizorul bazat pe chipul Cell nu au fost stabilite inca, dar ne asteptam ca Toshiba sa isi prezinte noile modele la Las Vegas, in cadrul showului CES 2009. Pentru a intelege performanta acestui chip, aflati ca o serie de console PS3 sunt folosite de oamenii de stiinta de la universitati celebre, datorita puterii lor de calcul. Printre cercetarile la care contribuie Cell se numara studierea gaurilor negre si leacul pentru cancer.

Sursa: Reuters.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×