ASUS ZenFone Max M2 și ZenFone Max Pro M2 apar în randări detaliate; Avem și listele de specificații

876 ori
<b>ASUS ZenFone Max M2 și ZenFone Max Pro M2 apar în randări detaliate; Avem și listele de specificații</b>Printre următoarele terminale ASUS pregătite pentru debut se numără atât ZenFone Max M2, cât și ZenFone Max Pro M2, telefoane pe care le vedem astăzi prezentate într-o serie de randări detaliate. De asemenea, avem parte de liste

Luna noiembrie s-a incheiat cu una dintre ultimele scăpări ale lui ASUS ZenFone Max M2, la pachet cu randări și specificații pentru  ZenFone Max Pro M2. Toate detaliile se află mai jos.

(ASUS ZenFone Max M2)

ASUS nu mai așteaptă până la MWC sau CES 2019 pentru a prezenta terminalele sale noi, așa că ele vor debuta în Indonezia pe 11 decembrie. Am mai văzut până acum scăpări, dar niciodată așa mari. Roland Quandt a contribuit cu specificațiile de această dată. Auzisem deja că ASUS ZenFone Max Pro M2 ar fi telefon de gaming și rămâne de văzut cum ne va convinge de această funcționalitate.

(ASUS ZenFone Max Pro M2)

Max Pro M2 apare cu un breton mai îngust și o "bărbie" mai groasă față de varianta Max M2. Spatele acestuia din urmă e ceva mai generic și avem un corp metalic aici. Max Pro M2 este ceva mai lucios, cu panou din sticlă în spate ASUS ZenFone Max Pro M2 are un procesor Snapdragon 660, iar Max M2 are CPU Snapdragon 636.  

Ambele telefoane au 4 GB RAM, rezoluție de 2340 x 1080 pixeli și aspect 19.5:9, la o diagonală de 6 inch. Încă nu avem bătută în cuie capacitatea bateriei, dar se vehiculează 5000 mAh pentru Max Pro M2 cel puțin. ASUS ZenFone Max Pro M2 vine cu o cameră duală în spate, cu senzori de 12 MP + 5 MP. Și Max M2 are două camere în spate, dar știm doar că senzorul principal are 13 MP.

Avem și sloturi microSD la bord și mă aștept la prețuri de la 300 la 400 de euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×