Toți la același frizer; Bretonul lui Huawei P20 Lite fotografiat în China

2.746 ori
<b>Toți la același frizer; Bretonul lui Huawei P20 Lite fotografiat în China</b>De mult n-am mai dai iama prin mediile de socializare din China şi m-am gândit că ar fi o idee bună să caut nişte fotografii reale cu Huawei P20. Ce am găsit însă e versiunea Lite, ce o puteţi vedea în cele două fotografii hands-on de mai jos.

De mult n-am mai dai iama prin mediile de socializare din China şi m-am gândit că ar fi o idee bună să caut nişte fotografii reale cu Huawei P20. Ce am găsit însă e versiunea Lite, ce o puteţi vedea în cele două fotografii hands-on de mai jos.

Cunoaştem deja designul cu breton al celor de la Huawei din randări şi e trend din câte se pare, de vreme ce peste 8 companii şi-au anunţat deja telefoanele cu nepopulara frizură, ba mai mult, chiar Google oferă suport odată cu apariţia Android P pentru acest mod de display.

Huawei P20 Lite

Telefonul din imagini nu arată rău din spate, dar sincer mă dezamăgeşte prin copierea ideilor (chiar şi proaste) ale celor de la Apple. Am apreciat Nexus 6P, P8 şi P9 şi modelele Mate, dar de la P10 chinezii au reînceput să copieze masiv iPhone-urile, lucru ce îmi displace.

Huawei P20 Lite

Seria Mate din 2017 a scăpat din fericire şi e succes, dar tare-mi e că odată cu versiunea 20 va fi copie la scară a lui iPhone X (sper să nu!). Cert e că această companie are resurse şi un R&D puternic, deci ar face bine să se ghideze după propriile idei şi să lase prostiile de o parte, mai ales că şi Apple îşi schimbă frizerul din câte se pare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×