Totul despre Nokia 6120 Navigator

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.584 ori
<b>Totul despre Nokia 6120 Navigator</b>Nokia Navigator s-a intors, de data aceasta cu suport 3G pentru a multumi publicul. Succesorul modelului 6110, 6210 Navigator este un slider care se axeaza pe directionarea utilizatorului si toate feature-urile adiacente acestei functii. 6210 Navigator...

Nokia Navigator s-a intors, de data aceasta cu suport 3G pentru a multumi publicul. Succesorul modelului 6110, 6210 Navigator este un slider care se axeaza pe directionarea utilizatorului si toate feature-urile adiacente acestei functii.

6210 Navigator foloseste proaspat anuntatul Nokia Maps 2.0, aplicatie care asigura performante navigationale, atat in mod auto cat si pentru pietoni. De asemenea, terminalul integreaza una accelerometru, care tine hartile updatate la nivel rezonabil chiar si cand utilizatorul alearga. 6210 Navigator soseste cu un accesoriu care il face usor de atasat intr-o masina, plus un card de memorie microSD de 1GB.

Handsetul produs de Nokia foloseste platforma S60 Third Edition si include radio FM, Bluetooth 2.0, o camera de 3.2 megapixeli si memorie interna de 120MB. O surpriza placuta este faptul ca telefonul poate fi folosit pentru navigare si fara cartela SIM. 6210 Navigator va sosi in 4 versiuni, dintre care una exclusiv EDGE, iar restul cu variante ale conectivitatii HSDPA, in functie de regiunea in care este pus in vanzare handsetul. Veti plati aproximativ 300 de euro pentru acest Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×