Nokia 6220 classic soseste cu o camera de 5 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Nokia 7.983 ori
<b>Nokia 6220 classic soseste cu o camera de 5 megapixeli</b>De ce ar trebui doar ca telefoanele din seria N a celor de la Nokia sa fie dotate cu camere de 5 megapixeli? Finlandezii contesta aceasta discrimare dotandu-si terminalul Nokia 6220 classic cu o astfel de camera si feature-uri avansate pentru un pret...

De ce ar trebui doar ca telefoanele din seria N a celor de la Nokia sa fie dotate cu camere de 5 megapixeli? Finlandezii contesta aceasta discrimare dotandu-si terminalul Nokia 6220 classic cu o astfel de camera si feature-uri avansate pentru un pret decent.

Terminalul a fost prezentat astazi, in cadrul Mobile World Congress si va fi pus in vanzare la un pret de 325 de euro. Avem de-a face cu un handset de tip candybar, care este dotat cu o camera de 5 megapixeli cu lentila Carl Zeiss plus blitz Xenon. Lista sa de feature-uri include AGPS integrat, TV out, slot pentru extensii de memorie microSD, radio FM si suport pentru conectivitate HSDPA 900/2100 si quadband EDGE.

Nokia 6220 classic va fi disponibil la nivel global incepand cu cel de-al treilea trimestru al acestui an, facand cu siguranta furori, datorita raportului calitate-pret. La urma urmei, avem de-a face cu un mid-end a carui camera poate rivaliza cu usurinta cu cea a modelului N96. Numarul mare de megapixeli nu mai este acum conditionat de un portofel gras sau de un telefon superdotat, datorita celor de la Nokia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×