Nokia 6220 classic soseste cu o camera de 5 megapixeli

8.057 ori
<b>Nokia 6220 classic soseste cu o camera de 5 megapixeli</b>De ce ar trebui doar ca telefoanele din seria N a celor de la Nokia sa fie dotate cu camere de 5 megapixeli? Finlandezii contesta aceasta discrimare dotandu-si terminalul Nokia 6220 classic cu o astfel de camera si feature-uri avansate pentru un pret...

De ce ar trebui doar ca telefoanele din seria N a celor de la Nokia sa fie dotate cu camere de 5 megapixeli? Finlandezii contesta aceasta discrimare dotandu-si terminalul Nokia 6220 classic cu o astfel de camera si feature-uri avansate pentru un pret decent.

Terminalul a fost prezentat astazi, in cadrul Mobile World Congress si va fi pus in vanzare la un pret de 325 de euro. Avem de-a face cu un handset de tip candybar, care este dotat cu o camera de 5 megapixeli cu lentila Carl Zeiss plus blitz Xenon. Lista sa de feature-uri include AGPS integrat, TV out, slot pentru extensii de memorie microSD, radio FM si suport pentru conectivitate HSDPA 900/2100 si quadband EDGE.

Nokia 6220 classic va fi disponibil la nivel global incepand cu cel de-al treilea trimestru al acestui an, facand cu siguranta furori, datorita raportului calitate-pret. La urma urmei, avem de-a face cu un mid-end a carui camera poate rivaliza cu usurinta cu cea a modelului N96. Numarul mare de megapixeli nu mai este acum conditionat de un portofel gras sau de un telefon superdotat, datorita celor de la Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×