Totul despre telefonul Sharp FOMA SH705ill disponibil prin DoCoMo

1.644 ori
<b>Totul despre telefonul Sharp FOMA SH705ill disponibil prin DoCoMo</b>Doar o privire de ansamblu aruncata asupra acestui telefon va va informa in legatura cu provenienta sa asiatica. Handsetul este disponibil prin operatorul japonez DoCoMo si suporta, evident servicii de televiziune mobila. Sharp FOMA SH705ill este un...

Doar o privire de ansamblu aruncata asupra acestui telefon va va informa in legatura cu provenienta sa asiatica. Handsetul este disponibil prin operatorul japonez DoCoMo si suporta, evident servicii de televiziune mobila.

Sharp FOMA SH705ill este un telefon cu clapeta destinat publicului japonez. El este dotat cu un display TFT cu diagonala de 2.8 inch si rezolutie de 400 x 240 pixeli. Camera sa are o rezolutie de 3.2 megapixeli, iar pe lista de feature-uri regasim si un al doilea display monocromatic OLED cu diagonala de 0.8 inch si rezolutie de 96 x 39 pixeli. In cele din urma, aflam ca acest handset este dotat cu un slot pentru carduri microSD si tuner TV 1-Seg.

Pentru cei care nu stiau, 1-Seg este un standard de televiziune specific Asiei, in special Japoniei, oferind acces la servicii de televiziune mobila de calitate. Sharp FOMA SH705ill este disponibil in exclusivitate prin DoCoMo si arata mult mai bine decat rivalii din oferta operatorului. Problema sa? Se incadreaza pe lista de telefoane care nu vor vedea vreodata Europa sau SUA, din pacate, cel putin nu sub acest brand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×