Lentila lichida, urmatoarea evolutie a camerei telefoanelor mobile

1.283 ori
<b>Lentila lichida, urmatoarea evolutie a camerei telefoanelor mobile</b>Seiko Instruments a anuntat cu cateva zile in urma faptul ca planuieste sa dezvolte, produca si distribuie lentile lichide sub brandul Varioptic, oferind un mare avantaj la capitolul auto-focus. Lentilele lichide de la Varioptic ofera numeroase avantaje...

Seiko Instruments a anuntat cu cateva zile in urma faptul ca planuieste sa dezvolte, produca si distribuie lentile lichide sub brandul Varioptic, oferind un mare avantaj la capitolul auto-focus.

Lentilele lichide de la Varioptic ofera numeroase avantaje fata de tehnologiile rivale cand vine vorba de costuri, marime, rezistenta, consum de energie, silentiozitate si viteza. Aceste avantaje pozitioneaza lentilele lichide destul de bine pe piata telefoanelor cu functii avansate de inregistrare video, unde este necesar un auto-focus continuu. Capacitatea de productie a celor de la Seiko va ajunge la 500.000 de unitati pe luna, pana in cel de-al treilea trimestru al acestui an.

Apoi, productia va creste, in functie de cerere si nevoile pietei. Contractul dintre Varioptic si Seiko vine ca urmare a intelegerii celor 2 companii, care a dat nastere procesului de productie a lentilelor lichide Arctic 314 si Arctic 416. Acestea sunt utilizate pentru terminale cu camere de 5 megapixeli in format de 1/3 inch si 1/4 inch. Ramane de vazut daca telefoanele-video se vor ridica la inaltimea asteptarilor publicului, principala problema parand a fi, in cazul lor, consumul ridicat de energie electrica.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×