Touch Diamond, versiunea Sprint, in mainile Unchiului Sam

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.680 ori
<b>Touch Diamond, versiunea Sprint, in mainile Unchiului Sam</b>Dupa cum anuntam in urma cu o saptamana, terminalul HTC Touch Diamond este acum disponibil prin operatorul american Sprint, la pretul de 250 de dolari. Touch Diamond este inclus intr-o oferta care include un abonament pe 2 ani, iar daca doriti sa aflati...

Dupa cum anuntam in urma cu o saptamana, terminalul HTC Touch Diamond este acum disponibil prin operatorul american Sprint, la pretul de 250 de dolari.

Touch Diamond este inclus intr-o oferta care include un abonament pe 2 ani, iar daca doriti sa aflati intregul sau potential, puteti arunca o privire asupra recenziei pe care i-am facut-o acestui HTC. AVem de-a face cu un telefon candybar dotat cu Windows Mobile 6.1 plus un display touchscreen de 2.8 inchi si faimoasa interfata TouchFLO 3D in actiune.

In plus, handsetul dispune de 4 GB de memorie interna, WiFi, o camera de 3.2 megapixeli, Bluetooth Stereo, GPS si suport EV-DO REV. Americanii vor trebui sa aleaga intre a cumpara acum handsetul, a-l astepta pe Touch Pro, care soseste pe 19 octombrie prin Sprint sau a cumpara Touch Diamond la pretul de 700 dolari deblocat prin Best Buy.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×