Touch Diamond, versiunea Sprint, in mainile Unchiului Sam

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.663 ori
<b>Touch Diamond, versiunea Sprint, in mainile Unchiului Sam</b>Dupa cum anuntam in urma cu o saptamana, terminalul HTC Touch Diamond este acum disponibil prin operatorul american Sprint, la pretul de 250 de dolari. Touch Diamond este inclus intr-o oferta care include un abonament pe 2 ani, iar daca doriti sa aflati...

Dupa cum anuntam in urma cu o saptamana, terminalul HTC Touch Diamond este acum disponibil prin operatorul american Sprint, la pretul de 250 de dolari.

Touch Diamond este inclus intr-o oferta care include un abonament pe 2 ani, iar daca doriti sa aflati intregul sau potential, puteti arunca o privire asupra recenziei pe care i-am facut-o acestui HTC. AVem de-a face cu un telefon candybar dotat cu Windows Mobile 6.1 plus un display touchscreen de 2.8 inchi si faimoasa interfata TouchFLO 3D in actiune.

In plus, handsetul dispune de 4 GB de memorie interna, WiFi, o camera de 3.2 megapixeli, Bluetooth Stereo, GPS si suport EV-DO REV. Americanii vor trebui sa aleaga intre a cumpara acum handsetul, a-l astepta pe Touch Pro, care soseste pe 19 octombrie prin Sprint sau a cumpara Touch Diamond la pretul de 700 dolari deblocat prin Best Buy.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×