Experienta hands on cu Motorola ROKR EM30

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.346 ori
<b>Experienta hands on cu Motorola ROKR EM30</b>Cei de la Engadgetmobile au avut ocazia sa puna mana pe un Motorola ROKR EM30, constatand ca acesta nu este mai mult decat un E8 cu functii mai slabe. In cazul in care va sperie zona intunecata de sub padul directional, trebuie sa aflati ca handsetul...

Cei de la Engadgetmobile au avut ocazia sa puna mana pe un Motorola ROKR EM30, constatand ca acesta nu este mai mult decat un E8 cu functii mai slabe.

In cazul in care va sperie zona intunecata de sub padul directional, trebuie sa aflati ca handsetul foloseste tastatura ModeShift a lui E8, care se transforma in functie de preferintele utilizatorului. Fanii inraiti ai terminalului E8 vor simti lipsa mecanismului touch cu care navigau prin meniurile muzicale ale telefonului, dar avand in vedere pretul scazut al handsetului, ei se vor obisnui si cu aceasta caracteristica.

Se pare ca Motorola a inceput sa invete din propriile greseli, transformand terminalele de succes in adevarate retete si copiindu-le apoi feature-urile. Astfel, E8, un relativ hit a ajuns model pentru acest EM30, dupa cum am vazut seria RAZR imitand primele modele de succes din cadrul sau. Va reusi compania americana sa isi pastreze locul 3 in top si in trimestrul urmator?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×