TouchWiz În versiunea Android 5.0.1 pentru Galaxy S4 primește capturi de ecran, ajunse pe web

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.203 ori
<b>TouchWiz În versiunea Android 5.0.1 pentru Galaxy S4 primește capturi de ecran, ajunse pe web</b>Dacă sosirea lui Android 5.0 Lollipop pe Galaxy S5 are loc încet dar sigur, Galaxy S4 pare a mai avea ceva de așteptat. Nu mult, aparent pentru că azi au apărut indicii că ne apropiem de sosirea noului software. E vorba despre o serie de capturi de...

Dacă sosirea lui Android 5.0 Lollipop pe Galaxy S5 are loc încet dar sigur, Galaxy S4 pare a mai avea ceva de așteptat. Nu mult, aparent pentru că azi au apărut indicii că ne apropiem de sosirea noului software. E vorba despre o serie de capturi de ecran.

Android 5.0.1 cu TouchWiz aplicat peste a apărut pe web, în versiunea pentru Galaxy S4, ce pare autentică. Rețineți că S4 este unul dintre cele mai bine vândute telefoane Samsung din istorie, deci masa de utilizatori nu e de neglijat în acest caz. Cei de la XDA au pus mâna pe softul personalizat, testând acest build. E vorba despre o versiune în chineză, dar firmware-ul pare a fi autentic.

TouchWiz În versiunea Android 5.0.1 pentru Galaxy S4 primește capturi de ecran, ajunse pe web

Deocamdată nu au fost găsite buguri, iar funcții precum senzorii, conectivitate WiFi, 3G, 4G, NFC și Bluetooth sunt toate activate fără probleme. Mesajele de sistem apar în chineză, iar versiunile cu care e compatibil software-ul sunt: GT-I9500, GT-I9502, GT-I9508 sau GT-I9508v. Aparent lipsește chiar versiunea Snapdragon 600, populară la noi. Dacă vă simțiți curajoși și dacă aveți un handset compatibil puteți folosi linkurile de aici.  Observam aici prezenta notificarilor in stil cards si suntem siguri ca si zona de multitasking are acel look de carusel.

AnTuTu

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×