TrackGPS, monitorizare a parcului auto prin GPS/GPRS la SIAB 2007!

1.438 ori
<b>TrackGPS, monitorizare a parcului auto prin GPS/GPRS la SIAB 2007!</b>Probabil toate persoanele care au vizitat SIAB in acest an au constatat ca traficul din preajma intrarii in incinta expozitiei a fost infernal. Totusi liniile speciale de autobuze, puse la dispozitie cu ocazia evenimentului au avut un aliat puternic, in...

Probabil toate persoanele care au vizitat SIAB in acest an au constatat ca traficul din preajma intrarii in incinta expozitiei a fost infernal. Totusi liniile speciale de autobuze, puse la dispozitie cu ocazia evenimentului au avut un aliat puternic, in lupta cu ambuteiajele si aglomeratia: TrackGPS, un sistem de localizare si coordonare a parcului auto, pus la dispozitie de compania clujeana Arobs.

La standul Arobs, din Hala 2 a expozitiei SIAB am putut vedea sistemul in actiune, folosind o harta digitala Navteq. Prin intermediul aplicatiei Web TrackGPS sunt afisate harti vectoriale si rapoarte impreuna cu numeroase detalii legate de pozitia vehiculelor pe harta. De asemenea pot fi urmarite rutele autovehiculelor, numarul lor de opriri, durata opririlor, raportul de consum si raportul de viteze. Aplicatia din imaginea de mai sus ruleaza pe un PC, dar ea poate rula si de pe un PDA conectat la Internet prin intermediul GPRS.

Parcurile auto pot fi administrate mai bine cu ajutorul lui TrackGPS, existand permanent un contact in timp real cu autobaza. Hartile vor indica pozitia actuala a fiecarui vehicul, cu o precizie de pana la 5m si vor fi eliminate frauda din timpul muncii, practicata de unii soferi, sau consumul inutil de carburant determinat de alegerea rutelor nepotrivite. De asemenea vor fi reduse orele suplimentare si costurile de intretinere a flotei (cu 20%). Pentru a opera TrackGPS este nevoie de cunostiinta minime IT, iar aplicatia beneficiaza constant de update-uri gratuite, care ii vor aduce imbunatatiri si noi feature-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×