Produse evoMAG.ro

Samsung prezinta handsetul E848, in varianta aurita

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.039 ori
<b>Samsung prezinta handsetul E848, in varianta aurita</b>Lansarea terminalelor dedicate Olimpiadei din Beijing, editia 2008 a devenit deja un lait-motiv, iar modelul Samsung Anycall E848, editia aurita tine acest trend in viata. Se pare ca handsetul Samsung este dotat cu o suprafata fabricata din aur de 18...

Lansarea terminalelor dedicate Olimpiadei din Beijing, editia 2008 a devenit deja un lait-motiv, iar modelul Samsung Anycall E848, editia aurita tine acest trend in viata.

Se pare ca handsetul Samsung este dotat cu o suprafata fabricata din aur de 18 karate, cu logo-ul Jocurilor Olimpice din Beijing, editia 2008 gravat pe spatele sau. De asemenea terminalul este dotat cu un display LCD de 2.2 inch si o rezolutie de 320 x 240 pixeli. Pe lista de feature-uri a acestui telefon aniversar se afla si un media player integrat, care suporta playbackul fisierelor media in format H.263/MP3/AAC/WMA/MPEG4.

Avem de-a face cu un quad-band, dotat cu o memorie interna de 70MB, un slot pentru extensii de memorie microSD, conectivitate Bluetooth 2.0, A2DP si USB 2.0. E848 in varianta aurita va oferi utilizatorului sau aproximativ 5 ore de convorbiri, iar data sa de lansare nu este inca disponibila. Totusi cunoastem pretul acestui terminal, 359 de dolari si putem doar sa-l admiram deocamdata, asteptand ca popularitatea si vanzarile sa il aduca si in Europa.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×