Samsung prezinta handsetul E848, in varianta aurita

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.116 ori
<b>Samsung prezinta handsetul E848, in varianta aurita</b>Lansarea terminalelor dedicate Olimpiadei din Beijing, editia 2008 a devenit deja un lait-motiv, iar modelul Samsung Anycall E848, editia aurita tine acest trend in viata. Se pare ca handsetul Samsung este dotat cu o suprafata fabricata din aur de 18...

Lansarea terminalelor dedicate Olimpiadei din Beijing, editia 2008 a devenit deja un lait-motiv, iar modelul Samsung Anycall E848, editia aurita tine acest trend in viata.

Se pare ca handsetul Samsung este dotat cu o suprafata fabricata din aur de 18 karate, cu logo-ul Jocurilor Olimpice din Beijing, editia 2008 gravat pe spatele sau. De asemenea terminalul este dotat cu un display LCD de 2.2 inch si o rezolutie de 320 x 240 pixeli. Pe lista de feature-uri a acestui telefon aniversar se afla si un media player integrat, care suporta playbackul fisierelor media in format H.263/MP3/AAC/WMA/MPEG4.

Avem de-a face cu un quad-band, dotat cu o memorie interna de 70MB, un slot pentru extensii de memorie microSD, conectivitate Bluetooth 2.0, A2DP si USB 2.0. E848 in varianta aurita va oferi utilizatorului sau aproximativ 5 ore de convorbiri, iar data sa de lansare nu este inca disponibila. Totusi cunoastem pretul acestui terminal, 359 de dolari si putem doar sa-l admiram deocamdata, asteptand ca popularitatea si vanzarile sa il aduca si in Europa.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×