Trademark-ul pentru iWatch e deținut de altă companie decât Apple Încă din 2008

Autor:  | Publicat în:  Apple 807 ori
<b>Trademark-ul pentru iWatch e deținut de altă companie decât Apple Încă din 2008</b>Nici măcar nu a fost confirmat bine sau anunțat Apple iWatch și deja există controverse în jurul său. Se pare că drepturile asupra numelui iWatch ar fi deținute de o altă companie încă din 2008. &nbsp; în ultimele săptămâni Apple a...

Nici măcar nu a fost confirmat bine sau anunțat Apple iWatch și deja există controverse în jurul său. Se pare că drepturile asupra numelui iWatch ar fi deținute de o altă companie încă din 2008.

în ultimele săptămâni Apple a înregistrat acest nume de produs în țări din America Latină și Asia, dar se pare că în cadrul UE vor exista probleme. și asta pentru că firma Probendi Inc are un trademark pentru acest nume încă din 2008, iar el se aplică pe întreaga Uniune Europeană. Probendi folosește acest brand pentru o aplicație de streaming pe mobil.

New York Post a găsit încă o firmă, numită OMG Electronics, care are la rândul său trademark pentru numele iWatch și care chiar vrea să vândă un smartwatch sub acest nume în SUA. Am mai văzut situații de acest gen și cu iPhone și iPad și totul s-a rezolvat până la urmă în favoarea Apple, fie la tribunal, fie prin sume enorme plătite companiilor împricinate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×