Sony Xperia Z Ultra Își prezintă funcțiile Într-un nou video

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.468 ori
<b>Sony Xperia Z Ultra Își prezintă funcțiile Într-un nou video</b>Lansat oficial acum aproximativ 2 săptămâni,&nbsp;Sony Xperia Z Ultra&nbsp;este phablet-ul cu cel mai mare display de pe piață în acest moment. Datorită mărimii foarte mari a device-ului nu îl putem folosi cu o singură mână și pentru a veni...

Lansat oficial acum aproximativ 2 săptămâni, Sony Xperia Z Ultra este phablet-ul cu cel mai mare display de pe piață în acest moment. Datorită mărimii foarte mari a device-ului nu îl putem folosi cu o singură mână și pentru a veni în ajutorul nostru cei de la Sony au creat un video care conține câteva trucuri pentru a-l utiliza mai ușor.

 
Printre aceste trucuri se numără o tastatură care printr-o mișcare de slide se poate așeza într-una dintre părțile display-ului pentru a fi mai accesibilă pentru scrierea cu o singură mână și un device bluetooth menit să poți răspunde la apeluri cu ajutorul lui și posibilitatea de a vizualiza mesajele. De asemenea avem și un stilus la dispoziție care este la fel de bun ca cel al lui Galaxy Note 2, poate chiar mai bun.

 
Xperia Z Ultra vine cu un display uriaș de 6.44 inch full HD, 2 GB ram, 16 Gb memorie internă, slot microSD, tehnologie 4G LTE și suport pentru voce HD. Datorită dimensiunii ecranului cu siguranță nu este un terminal pentru toată lumea, dar cu toate acestea se vor găsi împătimiți care și-l vor achiziționa. Cum vă imaginați folosirea în viața de zi cu zi a lui Xperia Z Ultra?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×