HTC One Mini (M4) testat Într-un benchmark care Îi dezvăluie specificațiile

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.381 ori
<b>HTC One Mini (M4) testat Într-un benchmark care Îi dezvăluie specificațiile</b>HTC One Mini este deja arhicunoscut, fiind fotografiat recent într-o comparație prin imagini cu HTC One. Astăzi vedem și unul dintre primele sale benchmark-uri, care îi confirma o parte din specificații. &nbsp; Cunoscut și sub numele de cod HTC M4,...

HTC One Mini este deja arhicunoscut, fiind fotografiat recent într-o comparație prin imagini cu HTC One. Astăzi vedem și unul dintre primele sale benchmark-uri, care îi confirma o parte din specificații.

Cunoscut și sub numele de cod HTC M4, terminalul are rolul de a contracara modele ca Galaxy S4 Mini și este doar unul dintre modelele Mini care ne vor invada în perioada următoare. Se pare că și Oppo, Huawei și ZTE pregătesc Mini-uri și acesta e doar începutul. Revenind la benchmark, e vorba aici despre GFXBench, care confirmă faptul că acest telefon e dotat cu un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.4 GHz (Cortex A7) și dispune de un GPU Adreno 305.

în zona frontală a smartphone-ului găsim un ecran de 4.3 inch cu rezoluție 720p, iar telefonul rulează Android 4.2.2 cu interfața personalizata Sense 5.0 aplicată peste. Alte specificații nu au fost confirmate de vreun benchmark, dar le-am auzit sub formă de zvonuri: camera Ultrapixel de 4 MP, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă, plus BoomSound și Beats Audio.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×