Trădezi Apple, ești arestat! 3 muncitori care au scăpat specificațiile lui iPad 2 au fost arestați!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.229 ori
<b>Trădezi Apple, ești arestat! 3 muncitori care au scăpat specificațiile lui iPad 2 au fost arestați!</b>Poate a părut bizar că la momentul anunțului lui iPad 2 existau deja producători de carcase care ofereau accesorii pentru noua tableta. Acum aflăm și motivul: câțiva muncitori la fabrica Foxconn din China au scăpat specificațiile lui iPad 2...

Poate a părut bizar că la momentul anunțului lui iPad 2 existau deja producători de carcase care ofereau accesorii pentru noua tableta. Acum aflăm și motivul: câțiva muncitori la fabrica Foxconn din China au scăpat specificațiile lui iPad 2 acestor producători de carcase. Urmarea? 3 muncitori au fost arestați, conform Digitimes.

Cei de la Apple au aflat de scăpare atunci când au recunoscut specificațiile reale ale noii tablete pe lista companiilor care vindeau carcase înainte ca produsul să fie anunțat oficial. Arestările au avut loc la finalul lunii decembrie, iar cu o săptămână în urmă angajații Foxconn au fost acuzați de divulgarea secretelor companiei și de încălcarea confidențialității.

Foxconn este compania chineză care se ocupă cu producția lui iPhone, iPad și MacBook, deci un aliat crucial pentru Apple. Ultima oară când această firmă a intrat în atenția presei motivul era un val de sinucideri cauzat de moralul foarte scăzut din cadrul acestui gigant asiatic. Lucrurile s-au mai schimbat de când a avut loc valul de sinucideri și chiar Apple a organizat o anchetă în fabricile Foxconn în februarie, ajungad la concluzia că lucrurile stau mai bine la capitolul siguranță a lucrului.

Salariile rămân totuși mici...

sursa foto

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×