Trafic de date mai slab prin Vodafone pana pe 3 martie din cauza lucrarilor

1.050 ori
<b>Trafic de date mai slab prin Vodafone pana pe 3 martie din cauza lucrarilor</b>Reprezentantii operatorului Vodafone Romania au anuntat astazi ca vor efectua lucrari de modernizare ale echipamentelor radio 3G in Bucuresti, in perioada 26 februarie - 3 martie. Ca urmare, este posibil ca in acest interval, viteza transferurilor de date...

Reprezentantii operatorului Vodafone Romania au anuntat astazi ca vor efectua lucrari de modernizare ale echipamentelor radio 3G in Bucuresti, in perioada 26 februarie - 3 martie. Ca urmare, este posibil ca in acest interval, viteza transferurilor de date sa scada in cadrul serviciilor oferite de Vodafone, dupa cum ne informeaza dailybusiness.

Serviciile de apelare video for fi intrerupte in anumite momente ale zilei, dar restul serviciilor nu vor fi afectate. Lucrarile de modernizare dureaza 6 ore zilnic si incep de la ora 7 dimineata. Zonele afectate de scaderea vitezei transferurilor de date sunt: Crangasi, Militari, Mall Berceni, Resita, Dristor, Mihai Bravu, Hotel Howard Johnson sau zona Romexpo si Baneasa Nord.

Reprezentantii Vodafone au anuntat ca performantele serviciilor 3G vor depinde si de numarul de utilizatori conectati simultan, dar nu se va ajunge in situatia de indisponibilitate totala. Lucrarile vor avea loc in datele de 26, 27, 28, 29 februarie, dar si 2 si 3 martie, in intervalul orar mentionat mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×