Transforma-ti telefonul HTC Touch Diamond sau Touch Pro intr-un mouse wireless/telecomanda

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.974 ori
<b>Transforma-ti telefonul HTC Touch Diamond sau Touch Pro intr-un mouse wireless/telecomanda</b>Stim deja cat de performante si apreciate sunt terminalele HTC Touch Diamond si Touch Pro, smartphone-uri dotate cu Windows Mobile si display-uri VGA de 2.8 inchi. Iata ca acum, aceste handseturi ce sosesc cu interfata TouchFLO 3D pot indeplini o noua...

Stim deja cat de performante si apreciate sunt terminalele HTC Touch Diamond si Touch Pro, smartphone-uri dotate cu Windows Mobile si display-uri VGA de 2.8 inchi. Iata ca acum, aceste handseturi ce sosesc cu interfata TouchFLO 3D pot indeplini o noua functie, aceea de telecomanda wireless sau mouse pentru computer.

Comunitatea xda-developers este din nou in actiune creand de aceasta data aplicatia GRemote, initiativa apartinand utilizatorului marbalon. Practic, HTC-ul dumneavoastra Touch Diamond sau Touch Pro devine un mouse wireless, care poate fi utilizat cu usurinta pe un terminal ce ruleaza Windows. Aplicatia emuleaza interfata si functiile unui mouse Logitech MX Air.

Acest accesoriu nu este atat un mouse, cat o telecomanda wireless pe care o miscati in aer pentru a afecta miscarea cursorului pe ecranul computerului dumneavoastra. GRemote va permite sa folositi accelerometrele incorporate in terminalele HTC anterior mentionate, urmarind miscarea mainii utilizatorului si transformand-o in miscarea unui mouse pointer.

Exista chiar si o rotita de scroll touch si au fost anunte deja si cateva feature-uri viitoare ale aplicatiei:

- touchpad pentru terminalele fara GSensor
- tastatura
- GMedia - applet care controleaza aplicatii ca Winamp, PowerDVD etc.
- Joystick - aici apar probleme din cauza driverelor Windows necesare
- GRemoteServer pentru Windows si Linux

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×