TransPhone Pro, o copie de Padfone de 7 inch cu dotări midrange

1.090 ori
<b>TransPhone Pro, o copie de Padfone de 7 inch cu dotări midrange</b>Dacă am crezut că ASUS PadFone e singurul produs modular care implică introducerea unui smartphone într-o tabletă, ei bine se pare că mai există cel puțin un alt hibrid similar. Aș fi tentat să spun că TransPhone Pro e o copie de PadFone, dacă...

Dacă am crezut că ASUS PadFone e singurul produs modular care implică introducerea unui smartphone într-o tabletă, ei bine se pare că mai există cel puțin un alt hibrid similar. Aș fi tentat să spun că TransPhone Pro e o copie de PadFone, dacă firma din spatele său nu ar avea și brevete destul de vechi.

Primul TransPhone era unul ieftin și a fost anunțat cu puțin timp în urmă, iar acum această versiune Pro aduce un telefon de 3.5 inch care se introduce într-o tabletă de 7 inch. Terminalul hibrid include un dock TransPad cu ecran de 7 inch, suportând o rezoluție de 1024 x 600 pixeli. în această tabletă integram smartphone-ul cu ecran de 3.5 inch și rezoluție de 960 x 540 pixeli, care are printre dotări un procesor dual core MediaTek de 1 GHz. Prețul acestui duo este de 240 de dolari, prin precomanda cel puțin, lansarea în magazine urmând să aibă loc la primăvară.

Personal nu recomand achiziția unor astfel de modele despre care nu am auzit nimic, deci măcar să așteptăm primele review-uri. Se pare că TransPhone ar fi fost creat de către Frank Zhou, cel care a inventat un accesoriu USB (memory key) foarte popular. TransPhone Pro vine cu suport 3G GSM și e bazat pe brevete din 2002, deci nu vom vedea vreun proces cu ASUS, cel puțin nu încă. Ați risca să cumpărați un astfel de model?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×