Google și Motorola lucrează la un "X Phone" și "X Tablet", care vor Înfrânge iPhone și iPad

Autor:  | Publicat în:  Google 1.746 ori
<b>Google și Motorola lucrează la un "X Phone" și "X Tablet", care vor Înfrânge iPhone și iPad</b>Cei de la Wall Street Journal au aflat din surse sigure că Google și Motorola lucrează la un nou smartphone și o nouă tabletă&nbsp;care să cucerească piața. Cunoscute deocamdată sub numele de cod "X Phone" și respectiv "X Tablet", aceste...

Cei de la Wall Street Journal au aflat din surse sigure că Google și Motorola lucrează la un nou smartphone și o nouă tabletă care să cucerească piața. Cunoscute deocamdată sub numele de cod "X Phone" și respectiv "X Tablet", aceste device-uri nu ar urma să înlocuiască seria Droid de la Motorola, ci să inaugureze o nouă linie de produse.

De acest proiect s-ar ocupa Lior Ron, fost manager de la Google, specializat pe hărți. Se pare că proiectul se va axa pe furnizarea unei camere excelente și a unui soft foto de calitate (poate Snapseed?). Probabil că Google și Moto simt amenințarea PureView, camera Nokia care primește tot mai multe aprecieri. X Phone ar urma să implice și tehnologii moderne precum ecrane flexibile, materiale ceramice, iar handsetul va avea o rezistență deosebită. Nu e clar încă în ce parte a lui 2013 vom vedea acest nou model, dar e foarte posibil ca el să fie următorul Nexus sosit cu următorul Android.

Se mai lucrează și la recunoașterea gesturilor și imaginilor prin tehnologia de la Viewdle, companie cumpărată de Motorola în octombrie. De când a fost cumpărată Motorola, Google nu a folosit altceva decât brevetele sale și producătorul american a fost pus în standby pentru nevoile gigantului motoarelor de căutare. Vor reuși să livreze un produs original creatorii telefonului mobil? Vom afla la anul!

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×