Trendnet Clearsky Bluetooth VoIP - terminalul ideal pentru teleconferinte

1.497 ori
<b>Trendnet Clearsky Bluetooth VoIP - terminalul ideal pentru teleconferinte</b>O zi grea la birou? Moda sedintelor prin VoIP s-a instaurat si briefingurile se fac acum in format audio prin functia de teleconferinta a diverselor telefoane. Trendnet Clearsky Bluetooth VoIP se alatura familiei de astfel de terminale aducand ceva vechi,...

O zi grea la birou? Moda sedintelor prin VoIP s-a instaurat si briefingurile se fac acum in format audio prin functia de teleconferinta a diverselor telefoane. Trendnet Clearsky Bluetooth VoIP se alatura familiei de astfel de terminale aducand ceva vechi, ceva nou si un design bazat pe nuante de albastru.

Daca nu mai ai incredere in Skype la capitolul conferinte online te sfatuim sa folosesti kitul pentru teleconferinte Clearsky Bluetooth VoIP de la Trendnet. Cu un pret ce variaza intre 130 si 145 de dolari, acest gadget nu ar trebui sa lipseasca dintr-o firma de nivel mediu sau chiar mare. Terminalul incorporeaza un mic ecran LCD, boxe, si 3 microfoane hands-free.

Avand forma unui trepied, kitul de la Trendnet va fi folosit prin gruparea participantilor la teleconferinta in jurul sau. El se va conecta la un computer ce foloseste Skype prin intermediul Bluetooth si vei putea comunica cu 4 alti utilizatori in cadrul conferintei. Ecranul LCD este monocromatic (masoara in jur de 1.15x1.15 inch) si afiseaza icoana ce arata modul in care operati. Utilizarea serviciilor de teleconferinta si conectarea la PC se fac destul de simplu, prin intermediul unor programe user-friendly si al functiei Bluetooth.

Testat si retestat de profesionistii din domeniu acest produs a inregistrat rezultate nesatisfacatoare la capitolul claritate, fiind observate numeroase intreruperi si alte probleme cu care ar trebui sa fie deja familiari utilizatorii de Skype. Daca o teleconferinta la nivel inalt nu este disponibila, utilizati acest gadget ca o optiune secundara sau de maxima urgenta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×