Tribunalul din Coreea de Sud respinge cererea Samsung de a interzice iPhone și iPad

913 ori
<b>Tribunalul din Coreea de Sud respinge cererea Samsung de a interzice iPhone și iPad</b>Samsung a pierdut un proces în propria sa țară, de vreme ce tribunalul din Coreea de Sud a respins cazul lor care s-ar fi soldat cu interdicția vânzării lui iPad și iPhone. &nbsp; Terminalele vizate erau iPhone 4s, iPhone 5 și iPad 2, iar...

Samsung a pierdut un proces în propria sa țară, de vreme ce tribunalul din Coreea de Sud a respins cazul lor care s-ar fi soldat cu interdicția vânzării lui iPad și iPhone.

Terminalele vizate erau iPhone 4s, iPhone 5 și iPad 2, iar judecătorul Shim Woo-Yong a decis că vânzările să continue. în plus el a respins și cererea de daune a celor de la Samsung. Era vorba aici ca de obicei de brevete, în acest caz de proprietăți intelectuale legate de multitasking, notificări cu privire la mesaje și posibilitatea de a afișa mesaj multiple de la același expeditor.

Același tribunal gasises Apple vinovată cu câteva luni în urmă, oferind și o sancțiune de 35.000 de dolari, în vreme ce Samsung la rândul său avea de plătit 24.000 de dolari pentru încălcarea altor brevete. Evident Sammy va face apel, asta dacă are timp între două înjurături pe Twitter și dezvoltarea telefoanelor flexibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×