Tricoul care detecteaza conexiuni Wi-Fi!

1.541 ori
<b>Tricoul care detecteaza conexiuni Wi-Fi!</b>In cazul in care deja va ganditi la cadourile perfecte de Craciun, va oferim o sugestie, reprezentata de acest original tricou detector de conexiuni Wi-Fi: Tricoul Wi-Fi este disponibil prin intermediul celor de la Thinkgeek.com si nu este doar aratos, ci...

In cazul in care deja va ganditi la cadourile perfecte de Craciun, va oferim o sugestie, reprezentata de acest original tricou detector de conexiuni Wi-Fi:

Tricoul Wi-Fi este disponibil prin intermediul celor de la Thinkgeek.com si nu este doar aratos, ci si extrem de functional. Modelul din partea frontala a tricoului joaca rolul unui detector Wi-Fi, sensibil la semnale 802.11b sau 802.11g. Va trebui sa fim cu ochii pe modelul tricoului de vreme ce barele acestuia vor fluctura in functie de puterea semnalului din zona. Cine are nevoie acum de un detector Wi-Fi breloc, cand il putem imbraca?

Un alt avantaj al tricoului detector Wi-Fi este faptul ca nu va mai trebui sa folosim laptopul sau smartphone-ul personal pentru a verifica puterea semnalului Wi-Fi din zona. Va trebui doar sa ne privim pieptul, modelul tricoului si sa schimbam pozitia cautand o zona cu un semnal mai puternic. Prietenii dumneavoastra vor stii atunci cand este momentul sa intre pe net cu iPhone-ul personal, de vreme ce tricoul va straluci vizibil in cazul unei conexiuni stabile. Nu va ingrijorati in legatura cu spalarea tricoului, deoarece aceasta se face extrem de usor, detasand totusi modelul detector Wi-Fi inainte de spalare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×