Trimite SMS-uri gratis nelimitate prin AdSMS

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 9.503 ori
<b>Trimite SMS-uri gratis nelimitate prin AdSMS</b>In cazul in care sunteti utilizatori care doresc sa trimita SMS-uri gratis, sau companii care doresc sa-si faca reclama prin SMS-uri, puteti apela acum la AdSMS.ro. Beneficiati de o interfata prietenoasa, pe acest site si de un serviciu disponibil doar in...

In cazul in care sunteti utilizatori care doresc sa trimita SMS-uri gratis, sau companii care doresc sa-si faca reclama prin SMS-uri, puteti apela acum la AdSMS.ro.

Beneficiati de o interfata prietenoasa, pe acest site si de un serviciu disponibil doar in retele GSM, care va permite sa trimiteti SMS-uri fara sa platiti pentru ele. Utilizatorul va accesa un panou de control si va alege un senderID, fie numarul sau de telefon, fie unul anonim. In ce priveste companiile, acestea pot cumpara un anumit numar de SMS-uri pentru a initia o campanie de marketing, in cadrul careia isi vor alege propriile reclame, activand sau dezactivand o parte dintre acestea.

Revenind la panoul de control, folosindu-l puteti vizualiza cate SMS-uri au fost trimise si catre ce numere, dar ultimele 3 cifre ale acestora vor fi anonime. Practic, pentru utilizatorul de rand acest serviciu presupune trimiterea de mesaje gratuite nelimitate catre numere Orange, Vodafone si Cosmote, printr-o interfata extrem de simpla. Aceasta permite doar scrierea mesajului si trimiterea sa, daca este nevoie sub acoperirea anonimatului. Companiile, in schimb, beneficiaza de cea mai ieftina publicitate de pe piata, care le ofera acces la cel putin 10.000 de numere de telefon zilnic.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×