Trimite SMS-uri gratis nelimitate prin AdSMS

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 9.532 ori
<b>Trimite SMS-uri gratis nelimitate prin AdSMS</b>In cazul in care sunteti utilizatori care doresc sa trimita SMS-uri gratis, sau companii care doresc sa-si faca reclama prin SMS-uri, puteti apela acum la AdSMS.ro. Beneficiati de o interfata prietenoasa, pe acest site si de un serviciu disponibil doar in...

In cazul in care sunteti utilizatori care doresc sa trimita SMS-uri gratis, sau companii care doresc sa-si faca reclama prin SMS-uri, puteti apela acum la AdSMS.ro.

Beneficiati de o interfata prietenoasa, pe acest site si de un serviciu disponibil doar in retele GSM, care va permite sa trimiteti SMS-uri fara sa platiti pentru ele. Utilizatorul va accesa un panou de control si va alege un senderID, fie numarul sau de telefon, fie unul anonim. In ce priveste companiile, acestea pot cumpara un anumit numar de SMS-uri pentru a initia o campanie de marketing, in cadrul careia isi vor alege propriile reclame, activand sau dezactivand o parte dintre acestea.

Revenind la panoul de control, folosindu-l puteti vizualiza cate SMS-uri au fost trimise si catre ce numere, dar ultimele 3 cifre ale acestora vor fi anonime. Practic, pentru utilizatorul de rand acest serviciu presupune trimiterea de mesaje gratuite nelimitate catre numere Orange, Vodafone si Cosmote, printr-o interfata extrem de simpla. Aceasta permite doar scrierea mesajului si trimiterea sa, daca este nevoie sub acoperirea anonimatului. Companiile, in schimb, beneficiaza de cea mai ieftina publicitate de pe piata, care le ofera acces la cel putin 10.000 de numere de telefon zilnic.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×