Tripleta falimentară: Nokia, RIM și HTC; Pe urmele Palm?

1.456 ori
<b>Tripleta falimentară: Nokia, RIM și HTC; Pe urmele Palm?</b>Dacă despre RIM avem motive solide să credem că se îndreaptă spre faliment, Nokia nu este încă în acea postură, deși lucrurile nu stau deloc bine, iar în HTC am încredere că își va reveni în maxim un trimestru. Totuși, la modul cum stă...

Dacă despre RIM avem motive solide să credem că se îndreaptă spre faliment, Nokia nu este încă în acea postură, deși lucrurile nu stau deloc bine, iar în HTC am încredere că își va reveni în maxim un trimestru. Totuși, la modul cum stă situația în acest moment pentru cele 3 companii, ele par a se îndrepta pe urmele celor de la Palm. Aceștia au fost cumpărați de către HP pentru a se dizolva apoi în această companie și a dispărea apoi de pe hartă.

E vorba aici în special despre un trecut glorios al tuturor acestor 3 companii versus situația actuală, cauzată de scăderi de vânzări considerabile și parteneriate păguboase. Mutarea dute-vino a celor de la HTC cu căștile Beats Audio, pe care ba le vindeau cu telefoane, ba nu le vindeau, plus faptul că doar căștile au fost selling point la niște modele ca HTC Sensation XE sau XL pot spune că a fost o idee proastă din partea taiwanezilor. Apoi nu înțeleg ce a fost cu acel HTC Rhyme cu dotări foarte proaste pentru un final de an 2011 și lag considerabil.

Trecând la Nokia, parteneriatul cu Microsoft nu le face deloc bine, dar măcar au fost inspirați să renunțe la bătrânul Symbian. Windows Phone 8 va fi punctul de cotitură pentru finlandezi și fie îi va îngropa, fie îi va scoate la liman. Vom putea să ne dăm seama de asta după vânzările din perioada Crăciun 2012. în ce privește RIM, ei stau cel mai prost. Nu a mai fost lansat un BlackBerry competitiv de cel puțin un an, tableta PlayBook a rămas neschimbată de mai bine de un an și platforma lor software tot întârzie. Aici e doar o chestiune de timp până va fi vândută compania.

și acum niște predicții din partea voastră: cine va scăpa de faliment și cine va fi achiziționata?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×