Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 1 iulie - 8 iulie 2012: review Samsung Galaxy Tab 2 7.0 și 10 motive pro și contra lui Galaxy S III

1.214 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 1 iulie - 8 iulie 2012: review Samsung Galaxy Tab 2 7.0 și 10 motive pro și contra lui Galaxy S III</b>Aceasta din urmă săptămână a fost una a controverselor se pare, deoarece în topul nostru avem știri despre războiul între sisteme de operare și o adevărată bătălie în comentariile pe seama articolului "5 motive contra lui Galaxy S III"....

Aceasta din urmă săptămână a fost una a controverselor se pare, deoarece în topul nostru avem știri despre războiul între sisteme de operare și o adevărată bătălie în comentariile pe seama articolului "5 motive contra lui Galaxy S III". Bătălia continuă și în articolul pro, dar mai multe despre asta și despre recenzia unei noi tablete Samsung, în lista de mai jos.

10) Nokia are deja pregătit un plan de rezervă pentru eșecul lui Windows Phone 8, afirma un oficial finlandez

Pe locul 10 avem un articol interesant despre planul de rezervă de la Nokia în cazul în care Windows Phone 8 eșuează. Acesta a fost amintit de către Risto Siilasmaa, un membru al comitetului de conducere Nokia. Deși planul nu a fost menționat, speculațiile afirmă că ar fi vorba despre Android, MeeGo sau poate chiar un nou OS, ca Jolla.

9) Review Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 - alternativa ieftină pentru tablete de 10 inch, cu design de telefon mai mare (Video)

Review Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 - alternativa ieftină pentru tablete de 10 inch, cu design de telefon mai mare (Video)Am primit la Mobilissimo.ro în teste tablete Samsung Galaxy Tab 2 7.0 e la Orange România și am realizat că de obicei un review detaliat al acestui terminal. Tableta are funcție de telefon, un procesor dual core, Android 4.0 ICS și o cameră de 3.15 MP fără bliț. 90% dintre specificațiile acestui model sunt identice cu cele ale lui Galaxy Tab 10.1, evident în afară de display și baterie. Mai multe detalii aflați în recenzia completă, dar deocamdată trebuie să știți că tableta a luat nota 7.33 din 10.

8) Procesoarele hiturilor viitoare: iPhone 5 bazat pe Exynos 4 (quad core), 4 core Qualcomm vine în trimestrul 4! (Video)

Procesoarele hiturilor viitoare: iPhone 5 bazat pe Exynos 4 (quad core), 4 core Qualcomm vine În trimestrul 4! (Video)Avem aici un articol foarte interesant, în care aflați că procesorul Apple A6 de la Apple ar putea fi de fapt bazat pe Exynos 4, procesorul folosit pe Samsung Galaxy S III. în plus, avem detalii și despre un Qualcomm Snapdragon quad core, care va sosi pe primele terminale în acest an. Acesta va include un GPU Adreno 320, care ar trebui să ofere o grafică fantastică pe terminalele mobile lansate către finalul anului.

7) Pantech Vega S5 - așa ar fi trebuit să arate Samsung Galaxy S III!

Pantech Vega S5 - așa ar fi trebuit să arate Samsung Galaxy S III!Pantech Vega S5 este un terminal cu ecran de 5 inch HD și camera de 13 megapixeli, iar faptul că include un ecran edge to edge ne face să credem că așa ar fi trebui să arate Samsung Galaxy S III de fapt. Vega S5 are marginile foarte înguste și are și un procesor Snapdragon S4, încă un punct în plus. Prețul e pe măsură dotărilor, fiind de 800 de dolari.

6) Mitul procesoarelor quad-core pe telefonul mobil

Mitul procesoarelor quad-core pe telefonul mobilEmil Dragotă scrie un articol în care demonstrează că nu este nevoie de procesoare quad core pe telefonul mobil în acest moment. și asta mai ales pentru că în vreme ce un procesor dual core oferă cu 50% mai multă performanta decât un single core, cel quad core aduce un plus de doar 25% față de un dual core. în acest articol găsiți obișnuitele tabele comparative, de această dată cu benchmark-uri pentru terminale single, dual core și quad core. Este listata și o comparație dintre HTC One și Samsung Galaxy S III, pentru a vedea ce poate un dual core versus quad core.

5) Android Jelly Bean - Mai mult sau mai puțin decât ne așteptam?

Android Jelly Bean - Mai mult sau mai puțin decât ne așteptam?La finalul lunii iulie Google a prezentat oficial cel mai nou release Android și anume versiunea 4.1 Jelly Bean. Prezentarea a fost făcută în cadrul Google I/O 2012 și au existat voci care afirmă că acest OS este o ușoară dezamăgire, deoarece nu aduce foarte multe lucruri în plus față de Android 4.0 ICS. S-a pus accentul în Jelly Bean pe îmbunătățirile de performanță și acel Project Butter, care va sistemul de operare să ruleze incredibil de lin și rapid. în plus, widgeturile se adaptează mai ușor spațiului liber de pe ecran, ceea ce se aplică și scurtăturilor.

4) TOP 10: Motivele pentru care merită să cumperi Samsung Galaxy S III

TOP 10: Motivele pentru care merită să cumperi Samsung Galaxy S IIIDacă sunteți în căutarea unor motive pentru a cumpăra un Samsung Galaxy S III, avem noi câteva pentru voi, prin prisma lui Emil Dragotă. Argumente precum calitatea materialelor, mărimea display-ului, negrul afișat natural, culorile intense sau browserul de calitate sunt menționate. S Voice este de asemenea un plus, iar pe partea audio Galaxy S III primește și aici laude: datorită unui volum ridicat și al unei experiențe audio clare și plăcute. Lista completă de 10 argumente o găsiți aici.

3) Android 4.1 Jelly Bean vs Windows Phone 8 vs iOS 6 - războiul sistemelor de operare mobile la un nou nivel, ediția 2012

Android 4.1 Jelly Bean vs Windows Phone 8 vs iOS 6 - războiul sistemelor de operare mobile la un nou nivel, ediția 2012Emil Dragotă ne prezintă o bătălie a sistemelor noi de operare. După cum știți luna iunie a fost marcată de numeroase prezentări oficiale de sisteme de operare. Apple a dat tonul la începutul lunii cu iOS 6.0 la WWDC 2012, apoi Microsoft cu Windows Phone Summit și prezentarea lui WP8 Apollo și în cele din urmă și Google la I/O cu Android 4.1 Jelly Bean. Dintre toate acestea doar Windows Phone 8 poate fi considerat o actualizare majoră, iOS 6.0 și Jelly Bean fiind mai degrabă îmbunătățiri aduse versiunilor precedente.

2) iPhone 5 / noul iPhone - reloaded la nivel de așteptări și zvonuri

iPhone 5 / noul iPhone - reloaded la nivel de așteptări și zvonuriAșteptarea e foarte mare în privința lui iPhone 5, iar terminalul are multe de livrat pentru a mulțumi fanii Apple. Dacă iPhone 4S a fost doar un upgrade mic al lui iPhone 4, ei bine iPhone 5 va fi primul model care se va abate de la regulile de design până acum și va schimba diagonală și întregul concept de design. Cel puțin așa afirmă zvonurile și văzând fotografiile și componentele ajunse pe web, tindem să le dăm dreptate. Sunteți gata pentru un iPhone de 4 inch?

1) 5 motive serioase pentru care nu merită să cumperi Samsung Galaxy S III

5 motive serioase pentru care nu merită să cumperi Samsung Galaxy S IIIArticolul care a stârnit cele mai mari controverse pe Mobilissimo.ro și a avut parte de cele mai multe vizualizări este unul critic la adresa lui Samsung Galaxy S III. Având în vedere faptul că telefonul are parte de un marketing agresiv, iar Samsung are mulți prozeliți era evident că se vor încinge comentarii incisive la acest material. Găsiți aici toate argumentele pentru care ar trebui să vă gândiți de două, sau poate chiar de 3 ori înainte de a cumpăra un Galaxy S III. Telefonul nu este perfect ba chiar, e depășit de HTC One X la multe capitole. Aflați care sunt acelea în articolul complet.

A trecut prima săptămână toridă de iulie și vine încă una, una în care vom primi la test noi terminale mobile de noua generație, fie modele quad core, fie telefoane cu camera de 41 megapixeli și alte bunătăți. între timp pregătim review-uri pentru două tablete aflate în teste, deci rămâneți pe Mobilissimo.ro, pe Forum și canalul YouTube pentru a fi primii care le citesc/văd.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×